Fout
  • Fout tijdens het laden van component: com_virtuemart, 1
  • Fout tijdens het laden van component: com_virtuemart, 1
  • Fout tijdens het laden van component: com_virtuemart, 1
  • Fout tijdens het laden van component: com_virtuemart, 1
Waarschuwing
  • Assign the component VirtueMart to a menu item

Welkom bij de webshop van Stralingsvrijhuis

Stralingsvrijhuis.nl (onderdeel van Praktijk Her-inneren) is importeur en distributeur van producten ter bescherming tegen straling voor Nederland en Belgie. Ook verzorgt Stralingsvrijhuis de opleiding tot Stralingsdeskundige.

Protect HOME systeem

Het Protect HOME systeem is een eigen ontwikkeling van Stralingsvrijhuis. Het is een uiterst effectief systeem dat binnen handbereik ligt van iedereen die zich wil beschermen tegen de effecten van straling. Lees hier meer over het Protect systeem.

Gabriel Chips

De Gabriel Chips zorgen ervoor dat deze technische velden geordend worden, waardoor hun gevolgen geminimaliseerd worden. Er zijn specifieke chips verkrijgbaar om schadelijke effecten van uw GSM, smartphone, DECT, WiFi, Bluetooth, computer en monitor tegen te gaan. Zelfs de groepenkast, de centrale verwarming en uw bed kunnen met behulp van deze chips ontstoord worden. Uw gehele leef-, woon- en werkomgeving kan zo effectief worden behandeld.

Stralingsvrije matrassen van Vitalwood

De matrassen van Vitalwood bevatten beukenhouten veringen en absoluut geen metaal. Een prachtig kwaliteitsproduct, ekologisch en biologisch, handgemaakt en absoluut metaalvrij en dus gegarandeerd stralingsvrij. Lees hier waarom dit zo belangrijk voor ons is.

Enagic ionisatoren

Ionisatoren produceren basisch water, zuurstofrijk en uiterst anti-oxidatief. Ook is het mogelijk mogelijk zuur water te produceren, Het water kent vele medische toepassingen waarover wij je graag informeren. De reden waarom het ons inziens hier thuis hoort is dat het ondersteunend is bij de behandeling van stralingsbelastingen in het menselijke systeem.