Gratis: 20 Tips tegen straling!

Stuur mij de 20 Tips!
 
 
*
dit veld niet invullen s.v.p.

Language

Hoeveel straling is er in je huis of op het werk?

Om te weten wat de werkelijke stralingssituatie in je huis is, kun je het beste een stralingsonderzoek uit laten voeren door een professional. Door straling te meten weet je precies wat de situatie ter plaatse is. Als je een vermoeden hebt, dan kan dat met een meting worden bevestigd (of niet). Met deze informatie kun je eventueel een aanpak bedenken.

Uiteraard adviseren wij je direct na afloop van de meting welke stappen je zou kunnen of moeten nemen om het stralingsprobleem op te lossen.

Meten van straling - hoe gaat dat in zijn werk?

Voor het onderzoek heb ik speciale meetapparatuur bij me. Deze gebruik ik om de volgende stralingssoorten te meten:

  • Elektromagnetische velden: afkomstig van bv. adapters en opladers, koelkasten, transformatoren (in diverse apparatuur zoals bv. wekkerradio's),
  • Elektrische velden van bv. leidingen, lampen, hoogspanningsmasten, bovenleidingen van trein, tram of trolley
  • Elektrosmagnetische straling: straling van o.a. UMTS, GSM, DECT, WIFI, draadloze babyfoon, etc.
  • Gamma straling (radio actieve straling): afkomstig uit bv. de bodem (door breuklijnen) e.d.

Ik werk ook met wichelroedes en meet daarmee desgewenst straling veroorzaakt door:

  • Wateraders
  • Breuklijnen
  • Diverse aardmagnetische lijnen (Hartmann, Curry, Diagonaalnet)

Tijdens het stralingsonderzoek wordt de hele woning onderzocht. De resultaten worden genoteerd (evt. met een schets van de situatie) en op basis van de meetresultaten wordt ter plaatse, als dat nodig is, een neutralisatieadvies gegeven.

Kosten van een stralingsonderzoek

Een stralingsonderzoek kost € 298,00 (reiskosten etc. inbegrepen). Voor België geldt een toeslag van €35,00.

  • Betaling à contant of direct overboeken (internetbankieren) na afloop van het stralingsonderzoek;
  • Je ontvangt een onderzoeksrapport welke eventueel ook naar je therapeut gestuurd kan worden (indien van toepassing).

Wil je meer weten of een afspraak maken neem dan contact met ons op door te bellen (06-23379983), of te mailen (info@stralingsvrijhuis.nl).

Wil je meer weten of een afspraak maken, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactformulier

Jouw emailadres 
Naam 
Informatie 
Vul het volgende in itwixq Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie
    

Ben je ziek van straling?

Straling kan ziekmakend zijn. De gevolgen van te veel natuurlijke straling en/of elektromagnetische straling zijn niet altijd direct te herkennen. Bij de volgende klachten of ziekte kan straling of elektrosmog een rol spelen of zelfs de hoofdoorzaak zijn:

hoofdpijn,slapeloosheid, chronische vermoeidheid,oorsuizen, nervositeit, concentratieproblemen, hartritmestoornissen, innerlijke onrust, fatigueverhoogde bloeddruk, duizeligheid, spier- en gewrichtspijnen, misselijkheid,verminderde eetlust, huiduitslag, bedplassen (bij kinderen), hormonale verstoringen en andere (vage) klachten.

Het is belangrijk je te realiseren dat (elektromagnetische) straling vaak niet de enige oorzaak is van ziekten die jou overkomen!

Waar moet je straling neutraliseren

Wanneer jij je op bepaalde plaatsen langer dan een uur per dag ophoudt, en op die plaatsen is sprake van een hoge stralingsbelasting, is het zinvol deze locaties stralingsneutraal te maken. 'Stralingsneutraal' betekent dat de straling geen gevolgen meer voor je lichaam, cellensofwisseling, zenuwaansturing en hormoonhuishouding heeft (Lees hier meer over de invloed van straling op jouw lichaam).

Straling op de slaapkamer

De slaapkamer is een plaats waar je langdurig verblijft. Je lichaam werkt hard aan herstel tijdens de nachtelijke rustperiode. Straling tijdens het slapen verstoort herstel en werkt klachten of ziekte in de hand. Tijdens het stralingsonderzoek zal worden aangegeven welke maatregelen je zelf kunt treffen om de straling rond je bed en slaapkamer te verminderen (Lees hier meer over zelf te nemen maatregelen). Matrassen met metalen vering en boxspringmatrassen zorgen voor extra stralingsproblemen op je slaapkamer.

Nadat op de slaapplaats al deze maatregelen ter optimalisering van de stralingssituatie genomen zijn, blijft er in de meeste gevallen nog een straling over die het lichaam blijft storen. Redenen hiervoor zijn meestal straling van de zendmast om de hoek, niet verklaarbare magneetvelden (ook ondanks stroomonderbrekende schakelaars), straling van technische apparatuur, straling van eigen DECT telefoon of WLAN en WIFI of die van de buren, wateraders, breuklijnen en vele andere invloeden. Ook radioactieve straling kan rondom je slaapplaats of huis gemeten worden en je lichaam schade berokkenen.

Stralingsfactor op de werkplek

De werkplek is een vaak onderschatte locatie als het om stralingsgevaar gaat. Werkplekken zijn vaak doordrengt met straling veroorzaakt door draadloze communicatie, elektrische aansluitingen en apparatuur om je heen. Je kunt er meestal niet zelf straling beperkende maatregelen nemen.

Op grond van deze factoren is een neutralisatie op de werkplek altijd nodig. Dit kan het beste met MAXiiMUS producten die in staat zijn grote kantooroppervlakken te harmoniseren. Ook hebben wij diverse mogelijkheden stralikng op kantoor te verminderen door toepassing van speciale, stralingsvrije kabels, stekkerdozen, verlichting, etc.

Mocht je je werkgever willen attenderen op de nadelige invloed van straling op de werkvloer, dan ondersteunen wij je graag. Neem gerust contact op om door te spreken wat een goede aanpak is en hoe wij kunnen helpen.

Neutraliseren van een woning

Voor straling geneutraliseerd of geharmoniseerd kanworden moet worden vastgesteld WAT er precies speelt op de bewuste locatie. Wij maken daarom graag een afspraak voor het uitvoeren van een stralingsonderzoek. In het stralingsonderzoek is alles inbegrepen, behalve de kosten voor de uiteindelijk te plaatsen neutralisatie- of harmonisatiemiddelen, bijvoorbeeld uit de MAXiiMUS-serie.