Language

Straling - cursussen en opleiding

Stralingsvrijhuis heeft haar opleidingen en cursus aanbod veranderd. De opleiding is modulair gemaakt. De kwaliteit blijft onveranderd hoog. De opleiding is uniek in Nederland.

Cursusmodules Straling

De inhoud van de modules is gevarieerd op een zodanige manier dat je kunt kiezen uit onderdelen die voor jou van belang zijn of je interesse hebben. Bovendien kun je in je eigen tempo de modules doorwerken. Een aantal modules samen zijn gelijk aan de opleiding Stralingsdeskundige. Voordeel van modules is dat er specifieke aandacht is voor elk onderwerp. Bij elke module is een syllabus met naslag en oefeningen inbegrepen.

Kijk hier voor een overzicht van alle modules en hoe je je kunt aanmelden.

 Wil je zelfstandig kunnen werken en zelf stralingsonderzoeken uitvoeren, adviseren over straling en oplossingen aan kunnen brengen? Volg dan in 7 dagen de opleiding tot Stralingsdeskundige. De totale kosten voor de totale opleiding bedragen €1100,00. Het is mogelijk in delen te betalen (zie de opties in de agenda).

Je kunt soms gebruik maken van een vroegboekkorting; zie hiervoor de informatie in de agenda bij de betreffende cursus. Verantwoorde lunches (biologisch, ayurvedisch, vegetarisch), koffie en thee  zijn hierbij inbegrepen.

Bij elke module hoort een omvangrijke syllabus met veel naslag en extra informatie.

Cursisten kunnen altijd de praktijkdagen GRATIS herhalen zolang als nodig is. Klik op de icoon achter de modules voor een beschrijving van de inhoud.

Zie hier de opleidingsdata (klik de link).