Gratis: 20 Tips tegen straling!

Stuur mij de 20 Tips!
 
 
*
dit veld niet invullen s.v.p.

Language

Therapeutencursus

Het neutraliseren van straling in een woning is slechts één aspect van het hele proces van verbetering van de situatie van logotherapeutenmoduleeen opdrachtgever. Het andere aspect is, indien nodig, behandeling door een goede therapeut die van wanten weet als het op straling aankomt.

Om goed te kunnen behandelen is het belangrijk dat jij als therapeut een zekere basiskennis hebt over straling, het hoe en waarom van de impact van straling op het lichaam, de signalen van de cliënt die duiden op straling, hoe je stralingsbelasting vast kunt stellen en hoe deze te behandelen is. Deze kennis kan je behandelresultaat verbeteren. Dit is natuurlijk geweldig voor je cliënt, maar ook voor jou!

Om deze basiskennis snel op te kunnen doen heeft Stralingsvrijhuis een eendaagse cursus ontwikkeld waarin deze aspecten worden behandeld. Deze is na 1 januari on line (!) te volgen. Gewoon wanneer het jou uitkomt.

De cursus

De cursus bestaat uit 4 korte video's die verschillende aspecte behandelen. Bij de cursus hoort een syllabus en een uitgebreid testprotocol.

Als gezegd is deze therapeutencursus vanaf 1 januari te volgen. De kosten van de on line cursus bedragen slechts €100,00(ex.BTW).

Aanbieding

Besluit je nog in de maand december om mee te doen aan de cursus, dan doen wij je nu een interessant aanbod:

Tot en met 31 december betaal je geen €100,00 maar slechts €75,00!
(prijs exclusief BTW)

Meld je aan door op de besy°telknop te drukken.

Opleiding tot stralingsdeskundige

Wil je nog meer met straling dan kun je ook de modules van de opleidinglogo modules
tot stralingsdeskundige volgen.