Gratis: 20 Tips tegen straling!

Stuur mij de 20 Tips!
 
 
*
dit veld niet invullen s.v.p.

Language

Module 1: Basis

De Basis module is geschikt voor iedereen die meer wil leren over straling en vooral ook de relatie wil begrijpen tussen straling en gezondheid. Een enorme eye-opener. Er is geen specifieke voorkennis benodigt.

Verhelderend over straling

Er doen veel verhalen de ronde over straling en op internet is genoeg over dit onderwerp te vinden. Maar voor veel mensen is het onduidelijk waarom het schadelijk kan zijn en waarom je dus rekening moet houden met straling. Na het volgen van deze module is dit allemaal duidelijk voor je.

Je m1leert de verschillende stralingsvormen kennen, hoe ze ontstaan en welke effecten en consequenties ze kunnen hebben op mens, dier en plant. Ook het verband tussen klachten/ziekte wordt in deze module behandeld alsmede therapeutische aspecten.

Vervolgens worden de verschillende oplossingen tegen straling besproken die op de markt te verkrijgen zijn. Maar ook wat je zelf kunt doen, welke straling gevaarlijk is en waarom.

Uiteraard worden praktische oplossingen besproken die je gemakkelijk zelf kunt aanbrengen om straling te verminderen.

De kosten voor het volgen van Module 1 bedragen €150,00. Dit is inclusief koffie, thee, Kangenwater, fruit, snacks.

werving bestelform 15 sept 2018

Module 2 Module 3 Module 4

De opleiding

De Basismodule maakt deel uit van een serie van 4 modules van de Basisopleiding Straling. De modules zijn: 'Basis module straling', 'Natuurlijke straling', 'Elektromagnetische straling' en 'Werken met straling'. Wanneer je deze 4 modules allemaal hebt gevolgd heb je ruim voldoende kennis om zelf stralingsonderzoeken uit te voeren, te adviseren over straling en oplossingen tegen straling aan te brengen.

Behalve de basismodule is aan elke module 1 een praktijdag gekoppeld.

Klik hier voor meer informatie over de hele opleiding.