LoginClose

Prijsoverzicht

Zie ook onze webshop 'Alles tegen Straling'

 

Product/dienst
protecthome  
stralingsonderzoek
maxiimus
PROTECTMEBASE
PROTECTMEKIDS

ProtectMecreditcard
Protect Me - On The Road
MAXiiMUS Lumere lumerepyramide1
 
Bescherming tegen straling in je woning met een bereik van 250 m3. De Protect Home is direct te bestellen via de webshop.  Voor bescherming tegen elektromagnetische straling, wateraders, breuklijnen, geopatische plekken.  
Volledig onderzoek van de woning op alle stralingsvormen. Inbegrepen zijn advies, meting, test van evt. oplossing tegen straling, direct toepasbare oplossingen worden benoemd, reiskosten en rapportage. 
Zeer krachtige oplossing tegen straling. Neutraliseert en harmoniseert elke stralingsvorm. Diverse maten leverbaar voor thuissituaties tot kantoor of werkplaats. Ook zeer gesckikt voor audio/video liefhebbers. De MAXiiMUS verbetert geluids- en beeldkwaliteit.
Draagbare algemene becherming tegen straling voor volwassenen. Zeer goed te gebruiken op bv. kantoor of in winkels.  Liefst gedragen op het lichaam of anders dichtbij het lichaam houden/plaatsen (bijv. op bureau leggen).
Krachtige daagbare bescherming tegen straling afgestemd op kinderen. Ook perfect te gebruiken voor op school (digibord, wifi). Zelfvertrouwen, blijheid en positiviteit zijn toegevoegde dimensies van de Me-Kids.  Kan bijvoorbeeld op school in kastje onder tafel in de klas worden gepaatst/gelegd.
Bescherming tegen alle moderne draadloze communicatie zoals DECT, UMTS, 4G, WIFI, C2000, Laptop in creditcard formaat. Eenvoudig weg te steken in portemonee, smartphone hoesje, etc.
Perfecte bescherming voor reizigers. Bescherming voor in de trein, de bus, de auto, het vliegtuig. Allemaal plekken waar je aan extreem veel straling bent blootgesteld.
Uit de Maxiimus reeks een nieuw model genaamd Lumere met een twee maal krachtiger werking als de Maxiimus P16! Reikwijdte bedraagt 35 meter!
  Prijs
€ 249,00
€298,00
 Vanaf €1761,00
 € 47,50
 € 50,00
€ 24,95
 € 65,00
€1999,00
 
Een stralingsonderzoek is niet noodzakelijk, maar kan uiteraard wel plaats vinden. Neem contact op om een afspraak te maken. De Protect HOME wordt tijdens een onderzoek altijd gratis getest op één of meer proefpersonen. Zo ben je altijd verzekerd van de werking. Geen aankoopverplichting dus.
 
Types van 16 A tot 3 X 100 Ampere standaard verkrijgbaar. Eventueel op maat te bouwen. De MAXiiMUS kqn via de webshop besteld worden. Tijdens stralingsoncerzoeken wordt de MAXiiMUS op verzoek gedemonstreerd.
 
 
 
 
Te koop via onze webshop 'Alles tegen Straling'. Klik deze link voor meer informatie.

Levering

Je kunt een Protect Home direct bestellen. De Protect Home wordt dan per post naar je toegestuurd. Uiteraard geldt dit ook voor de Protect ME producten.

De Maxiimus heeft een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. De MAXiiMUS moet worden aangesloten op het lichtnet. De P16 en Lumere zijn plug&play modellen en worden geLeverd met een kabel en stekker. Zij kunnen direct via het stopcontact worden aangesloten. De andere modellen dienen te worden aangesloten bij voorkeur in de meterkast.

Stralingsonderzoek plannen?

Wil je een stralingsonderzoek laten uitvoeren dan bedragen de kosten daarvoor € 298,00 ('all in'  en in heel nederland hetzelfde)Klik hier om te lezen wat je van een stralinsgonderzoek mag verwachten.

Geef eventueel uw telefoonummer op. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

Stralingsonderzoek + Protect HOME + Lichaamsbehandeling

 
Onderzoek en neutralisatie van een woning is een prima stap voor je gezondheid. Wat weinig mensen zich realiseren is dat door straling ook je lichaam belast raakt. Een stralingsbelasting kan bijdragen aan het ontstaan van klachten of zelfs behandelingen bemoeilijken. Belangrijk dus om ook je lichaam te laten controleren op stralingsbelasting en deze zonodig te laten verwijderen. Dat kan bij ons.
 
In aanvulling op een neutralisatie kan een afspraak worden ingepland voor een fysieke controle en verwijdering van stralingsbelasting in onze natuurgeneeskundige praktijk in Almere. De kosten bedragen slechts €30,00 voor ongeveer een half uur.

Let ook op onze actieprijzen elders genoemd.

 

Zelf iets doen aan straling?

Wil je zelf praktisch aan de slag en straling in je woning verminderen zonder kosten te maken? Dan heb je mogelijk iets aan onze 20 gratis tips. Vul je naam en emailadres in en je ontvangt onze handleiding met de 20 beste tips om straling in je woning te verminderen.

Stuur mij de 20 Tips!
 
 
*