Meer effecten elektromagnetische straling

Het zenuwstelsel en de hersenen werken met een zeer geringe elektrische spanning. We zijn 'bedraad' met zenuwbanen die alle delen van het lichaam met de hersenen verbinden en worden zo elektrisch aangestuurd. De spanning op onze bedrading (zenuwstelsel) bedraagt ongeveer 50 tot 70 mV (mV = duizendste Volt). Een elektrisch veld in bv. de slaapkamer van 10 mV voegt dus 20% extra spanning (mV) aan ons zenuwstelsel toe. Je kunt je misschien voorstellen dat  dit gemakkelijk de werking van ons lichaam beïnvloedt.

Zuurstofvoorziening

Elektromagnetische straling heeft o.a. invloed op de zuurstofopname via de rode bloedcellen. Ook ons hart, dat zelf het sterkste elektromagentische veld veroorzaakt in ons lichaam en nauwkeurig door middel van elektrische pulsen klopt, kan hinder ondervinden van elektromagnetische straling

Vermoeidheid

Met name tijdens de slaap is een verminderde of verstoorde werking van je zenuwstelsel onwenselijk, omdat het herstel van ons lichaam wordt gehinderd. Het zenuwstelsel wordt door straling constant gedwongen te corrigeren. Deze constante extra inspanningen van onze hersenen kunnen op termijn vermoeidheidsklachten veroorzaken.

Slaap je dus nacht na nacht gemiddeld 8 uur in elektrische of elektromagnetische straling, dan kan dit tot gezondheidsklachten leiden. Doordat we zoveel tijd doorbrengen in de slaapkamer, heeft deze de hoogste prioriteit voor neutralisatie.

De achteruitgang van de bloedkwaliteit

Als je bij een willekeurig persoon een bloedanalyse doet voor en na het telefoneren met een GSM dan zie je dat de rode bloedcellen enorm verkleefd zijn na een gesprekje van 20 seconden. Het zuurstoftransport in ons bloed vermindert daardoor drastisch wat tot energietekorten en allerlei ziektes kan leiden. Die verkleving lost zich wel weer op, maar voor het zover is hangen we weer met iemand anders aan de GSM of zitten we weer voor onze draadloze laptop. Elektromagnetische straling vind je tegenwoordig in elke woning en kunnen zonder meer onze gezondheid negatief beïnvloeden.

Klachten door straling en elektrosmog

Elektromagnetische straling wordt geassocieerd met de volgende klachten: moeheid, nervositeit, innerlijke onrust, verhoogde bloeddruk, hoofdpijn, duizeligheid, slapeloosheid, oogproblemen, oorsuizen, spier- en gewrichtspijnen, concentratieproblemen, misselijkheid, minder eetlust, huiduitslag en nog andere vage klachten.

Kinderen worden snel geprikkeld door straling en kunnen ongedurig en onrustig worden. Via deze link kun je meer lezen over de inpact van straling op kinderen.

Er zijn dus tal van voorbeelden te geven waar en op welke manier straling invloed heeft op ons lichaam en hiermee op onze gezondheid.

Het is dus voor iedereen belangrijk iets te doen aan het verminderen van elektromagnetische straling. Dit kan tot op zekere hoogte door zelf maatregelen te nemen (download hier 20 GRATIS TIPS tegen straling).

Wil je weten of er te veel straling in je woning is laat deze dan door ons onderzoeken op straling. Vraag een onderzoek aan via onderstaand formulier of bel ons op 06-23379983.

Jouw emailadres 
Naam 
Informatie 
Vul het volgende in lbouyu Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie
    

Language