Meld je aan voor de opleiding. Start 1 juli.

Zomereditie opleiding Stralingsdeskundige

Elektromagnetische straling

Een gezonde leefomgeving door de deskundigheid & ervaring van Stralingsvrijhuis

Je lichaam kan daar waar je veel tijd doorbrengt (thuis, in bed of op het werk) effecten van straling ondervinden. Vooral hoge stralingswaarden hebben veel invloed en kunnen leiden tot een verscheidenheid aan klachten.

Let op: straling is bijna nooit de enige oorzaak van fysieke klachten. Meld uw klachten altijd bij uw behandelend arts!

Stralingsvrijhuis beschikt over een team van ervaren stralingsdeskundigen, die je huis of kantoor op een complete en snelle manier kunnen analyseren op de aanwezigheid van elektromagnetische straling. Wanneer nodig kan de deskundige adviseren om direct over te gaan op het volledig neutraliseren van de bron en de leef- of werkomgeving.

Vermoed je dat je last hebt van straling en wil je zeker weten of dit zo is? Maak dan afspraak met Stralingsvrijhuis om straling te meten.

Werkwijze van Stralingsvrijhuis

Stralingsvrijhuis is specialist in het opsporen en harmoniseren van straling. We doen dit in een paar stappen:

Onderzoek: door straling te meten stellen we exact vast of en waar in de woning te veel straling is. Je ontvangt volledige uitleg over de effecten van aanwezige straling en advies over oplossingen. De kosten van een onderzoek bedragen €298,00. Duur van het onderzoek is anderhalf tot twee uur. Deze prijs is inclusief reiskosten en verslag.

Kijk hier hoe je 15% korting kunt krijgen op een afspraak voor straling meten.

FLEXII 400x400

Uitvoeren harmonisatie: We bieden een fantastische oplossing voor elektromagnetische velden die niet op te heffen zijn, namelijk de MAXiiMUS. Het is een totaaloplossing voor je hele woning (let op het bereik per type) tegen alle stralingsvormen. Klik deze link om snel meer te weten te komen over de MAXiiMUS. Om ervaringsberichten van MAXiiMUS bezitters te lezen kun je deze link aanklikken.

Aanvullend advies: Je ontvangt advies over zelf aan te brengen wijzigingen ten aanzien van elektrische aansluitingen of aanwezige apparatuur. Schrijf je alvast in voor de korte e-mail serie: 'De 20 Beste tips tegen straling'. We laten je zien hoe je zelf kosteloze aanpassingen in je woning kunt doen om straling te reduceren.

Stralingsklachten

Hoe kom je er achter of jouw klachten te maken hebben met straling? Vaak melden mensen zich bij ons nadat zij al een hele tijd via de huisarts of soms ziekenhuis hebben geprobeerd een oplossing voor hun klachten te vinden. Uiteindelijk wordt aan andere oorzaken gedacht, waarvan straling er soms één is. Wij kunnen voor jou onderzoeken of een klacht een relatie heeft met straling of niet. En zo ja, dan kunnen we er ook voor zorgen dat die invloed verdwijnt. Wil je meer weten over behandelingen tegen stralingsklachten? Lees dan snel hier verder.

Nazorg

Wij staan altijd klaar voor vragen die na een stralingsonderzoek of installatie van een MAXiiMUS bij je opkomen. We volgen ook graag de ontwikkelingen na harmonisatie van je woning of bedrijfsruimte met een MAXiiMUS. We gaan tenslotte voor maximaal resultaat. Daar mag je ons op afrekenen.

Elektromagnetische straling in jouw woning

Zonder dat we het door hebben is er veel straling in onze woning aanwezig. Al onze elektrische apparatuur in huis, WIFI, DECT en smartphones, zijn bronnen van elektrische en elektromagnetische straling. Hoogspanningsmasten kunnen hun elektromagnetische veld tot wel 600 meter verspreiden. Dit komt allemaal in ons huis binnen. We wonen en, nog erger, we slapen erin. Alsof het nog niet genoeg is worden er alsmaar meer zendmasten geplaatst. We zijn ons er niet altijd van bewust, maar ze staan vaak dichterbij dan je denkt. Klik de volgende links om te zien welke soort stralingsbronnen die elektromagnetische straling uitzenden zich in jouw woonomgeving bevinden:

Hoeveel elektromagnetische straling mag ons lichaam hebben?

Er zijn grenzen aan de hoeveelheid elektromagnetische straling waaraan we ons lichaam blootstellen. Onderstaande tabel geeft weer welke waarden vanuit bouwbiologische en natuurgeneeskundig perspectief gezond zijn (streefwaarden) en welke niet.

Overschrijdingen van de streefwaarden worden in onderstaande tabel op 3 niveaus aangegeven: Zwak, Sterk en Extreem, waarbij:

  • Zwakke overschrijding: (hoog)gevoelige mensen hebben er mogelijk last van;
  • Sterke overschrijding: Onacceptabel. Saneren; gezondheidseffecten zijn aangetoond;
  • Extreme overschrijding: Deze waarden vereisen consequente en snelle neutralisatie van de aanwezige elektromagnetische straling).
   

Streefwaarde

Zwak

Sterk

Extreem

 Elektrisch veld

 V/m

 < 1

 1 - 5

5 - 50

 > 50

 Lichaamsspanning

 mV

 < 10

 10 - 100

100 - 1000

 > 1000

      

 Elektromagnetische straling

 nT

 < 20

 20 - 100

100 -500

 > 500

      

 Gepulste straling

 µW/m2

< 0,1

  0,1 - 5

5 - 100

 > 100

 Ongepulste straling

 µW/m2

< 1

  1 -50

50 -1000

 > 1000

      

 Oppervlaktespanning

V

< 100

  100 - 500

500 - 2000

 > 2000

 Ontlaadtijd

 s

 < 10

 10 - 20

20 - 30

 > 30

      

 Kompasafwijking

 o

 < 2

 2 - 10

10 - 100

 > 100

Neem contact met ons op

Vul onderstaande gegevens in op het formulier. Een korte vraag of contactgegevens volstaan. Vermeld eventueel een datum en/of tijdstip waarop wij kunnen bellen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Of bel naar: 06-23379983

 

Jouw emailadres 
Naam 
Informatie 
Vul het volgende in svrnee Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie
    

Ken jij iemand voor wie deze informatie ook interessant is, stuur deze pagina dan alsjeblieft door via deze knop:

 

Language