Behandeling klachten door straling

Wanneer mensen het idee hebben dat straling wel eens een factor zou kunnen zijn in het ontstaan van hun klachten, zoeken ze hiervoor oplossingen. Uiteraard is Stralingsvrijhuis gespecialiseerd in het oplossen van stralingsproblemen. Standaard voeren wij onderzoeken en neutralisaties van verschillende stralingsvormen zoals wateraders of elektromagnetische straling.

Door structurele blootstelling aan straling kan ergens in het lichaam irritatie ontstaan; het lichaam wordt 'belast' door straling. Deze stralingsbelasting, die kan leiden tot klachten, verdwijnt meestal niet helemaal door neutralisatie alleen. Daar is hulp voor nodig.

Behandeling stralingsklachten

behandeling bioresonantie

Stralingsvrijhuis is gespecialiseerd in het behandelen van dergelijke stralingsbelastingen. Deze worden meestal in de loop van jaren opgebouwd. Wanneer je verhuist ‘neem’je de stralingsbelasting van de vorige woning mee! 

Aanvullend aan een stralingsonderzoek kan door testen worden vastgesteld of jouw lichaam stralingsbelast is en of er een relatie bestaat tussen de klacht(en) en straling. Je krijgt dan een advies over hoe te handelen. Na behandeling is niet allen je huis stralingsneutraal, maar ben jij het ook!

Wil je hier meer over weten bel of mail ons. Je kunt ook op deze pagina verder lezen.

Language