Module 4: Werken met stralingnatascha geeft cursus klein

Deze module is de kers op de taart. Je hebt in voorgaande modules alle inhoudelijke kennis opgedaan. Nu is het tijd deze in praktijk te brengen. Zelfstandig!

Speel je met de gedachte zelfstandig met straling te gaan werken, maar vraag je je af hoe je dat aan moet pakken?

Die vraag beantwoorden we ook in Module 4 van de Basisopleiding Straling.

We helpen je op weg om op professionele wijze te werken met klanten, therapeuten of opdrachtgevers. We behandelen daarom een aantal belangrijke cases uit de praktijk waardoor je snel een beeld krijgt hoe je jouw professionaliteit laat spreken.

En om het helemaal af te maken geeft Natascha Dorder een seminar (halve dag) waarin je onderzoekt waar jouw persoonlijke kansen op dit gebied liggen en hoe je er dan werk van kunt maken.

Module 1 Module 2 Module 3

Wat leer je? 

Voor je deze stapt neemt zijn er nog een heel aantal zaken waar je in je werk tegenaan zult lopen. Hoe krijg ik doorlopend opdrachten? Hoe ga ik om met mijn klanten? En vooral: hoe ga ik om met alle vooroordelen over mijn werk en over straling? Hoe overtuig ik sceptici? Welke prijzen vraag ik? Met welke producten ga ik werken? Hoe ga ik om met klachten/ziekte door straling?

Kortom, een heleboel zaken waar je op voorbereid moet zijn. Dit kun je alleen leren van iemand met ervaring. Die hebben we!

Vooropleiding

Er is kennis voor nodig om aan deze module deel te kunnen nemen. Uiteraard kun je deze opdoen in de voorgaande 3 modules. Echter, bezit je al kennis of werk je al met straling, dan is het mogelijk gewoon deel te kunnen nemen. Dit toetsen we graag in een (liefst) persoonlijk gesprek. 

Verder

Het is niet perse nodig apparatuur en wichelroedes in je bezit te hebben. Dit kun je altijd nog aanschaffen na afloop van de opleiding. Lunches worden door Stralingsvrijhuis verzorgd (biologisch, vegetarisch, ayurvedisch). Ook koffie, thee en water is voor onze rekening.

Kosten losse module

De kosten om deze module los te kunnen volgen bedragen 500 (ook individueel te boeken)

Aanmelden

Zie onze agenda voor data, aanmelding en betaalmogelijkheden.

Language