Module 2: Natuurlijke Straling

We bouwen in deze module voort op de basiskennis die we hebben opgedaan in de eerste module (of die je zelf al hebt over natuurlijke straling). We verdiepen ons in de wijze waarop deze stralingssoorten ontstaan, welke invloed ze uitoefenen op onze gezondheid, hoe je zonder hulpmiddelen al een indicatie kunt krijgen over de stralingssituatie ter plaatsen en hoe je ze onschadelijk kunt maken.

Module 1 Module 3 Module 4

Uiteraard hoort ook bij de tweede module een mooie syllabus die je na afloop kunt downloaden. Een mooi naslagwerk!

Er is ook een praktijkgedeelte opgenomen waar je de basis leert voor het werken met een wichelroede en tensor (bijv. een waterader opsporen), hoe je een stralingsonderzoek uitvoert, krachtplaatsen zoeken of geopatsiche (ziekmakende) plekken vinden. Uiteraard leer je hoe je met diverse middelen de effecten kunt neutraliseren.

Module 2 als onderdeel van de opleiding Stralingsdeskundige

Het onderwerp 'Natuurlijke straling' maakt onderdeel uit van de opleiding tot stralingsdeskundige. Tijdens de opleiding wordt de theorie behandeld met een introductie in het werken met een wichelroede.

Ten slotte

Je mag je eigen wichelroede en of tensor meenemen. Heb je zelf nog geen wichelroede of tensor dan kunnen je deze via ons bestellen. Geef dit aan na je aanmelding.

Language