Opleidingen en cursussen over straling voor iedereen 

Ben jij geïnteresseerd in straling en wil je weten wat precies de verborgen effecten ervan zijn? Wil jij expert worden op het gebied van straling, straling meten,  stralingsonderzoeken kunnen uitvoeren en adviseren over oplossingen ertegen? Dan wordt het tijd dat je de cursussen over straling van Stralingsvrijhuis gaat volgen!

Basisopleiding Stralingsdeskundige

logomodules

Wil je zelfstandig kunnen werken en zelf stralingsonderzoeken uitvoeren, adviseren over straling en oplossingen aan kunnen brengen? Volg dan in 5 dagen de Basisopleiding Straling. De totale kosten voor de totale opleiding bedragen €1100,00. Het is mogelijk in delen te betalen (zie de opties in de agenda).

Je kunt soms gebruik maken van een vroegboekkorting; zie hiervoor de informatie in de agenda bij de betreffende cursus. Verantwoorde lunches (biologisch, ayurvedisch, vegetarisch), koffie en thee  zijn hierbij inbegrepen.

Bij elke module hoort een omvangrijke syllabus met veel naslag en extra informatie.

Cursisten kunnen altijd de praktijkdagen GRATIS herhalen zolang als nodig is. Klik op de icoon achter de modules voor een beschrijving van de inhoud.

 

Module Dagen  
Basis 1 m1
Natuurlijke straling 2 M2
Elektromagnetische straling 2 M3
Werken met straling 2 M4

 button aanmelden

Klik in de agenda op de cursus die wilt volgen en meld je daar aan.

Expertmodule

Wil je alles weten over hoe stralingsproducten werken? Over fijnstoffeljke energie, toegepaste quantum mechanica, tachyonen, het informeren van materialen, etc.? Schrijf je dan in voor de twee-daagse expert module. Lees er hier meer over.

Opmerking:

De opleiding is niet gekoppeld aan onze eigen producten voor neutralisatie van straling. Het gaat ons er puur om een verantwoorde opleiding te verzorgen om dit bijzondere werk op kwalitatief hoog niveau uit te kunnen uitvoeren. Doelstelling is dat je uiteindelijk met elk willekeurig product aan de slag kunt.

De cursusruimte is zeer stralingsarm. Om alle stralingsrisico's uit te sluiten harmoniseren wij zelf de ruimte met een van onze MAXiiMUS-producten.

 

Language