Meld je aan voor de opleiding. Start 1 juli.

Zomereditie opleiding Stralingsdeskundige

Wil je een huis of werkomgeving die prettig en rustig aanvoelt? En waar straling geen invloed kan hebben op je gezondheid?

Straling neemt hand over hand toe. We gebruiken steeds meer stroom, plaatsen zonnepanelen en straks is er 5G. De bestaande zendmasten voor 4G breidt zich steeds meer uit; op straatniveau in de stad, aan het strand, in bus en trein, in elk hotel of restaurant. Het stroomgebruik neemt toe, helemaal nu Nederland geen gas meer wil gebruiken. Straling is overal. Het is broodnodig maatregelen te treffen tegen de effecten van straling op onze gezondheid. Er is al genoeg wetenschappelijk bewijs dat straling een negatieve invloed heeft op ons lichaam.

Straling is een factor die onze leef- en werkomgeving beïnvloedt en daarmee ook onze gezondheid. Straling is niet zichtbaar maar wel meetbaar! Voor sommigen is het zelfs voelbaar. Het maakt dat je je niet prettig voelt in je eigen huis of op je werk. De aanwezigheid van elektromagnetische straling kan je ook een onzeker gevoel geven over je gezondheid.

Bescherming tegen straling is in deze tijd een 'must'. We vinden het belangrijk dat je de beste adviezen en een complete oplossing tegen de effecten van straling krijgt aangeboden.

Jouw woning stralingsvrij

Stralingsvrijhuis heeft oplossingen in huis om de effecten van straling in je hele leef-, woon- en werkomgeving op te heffen. Ook in de auto of vrachtwagen (klik link voor oplossing).

Wil je je huis zo stralingsvrij mogelijk maken en ben je nieuwsgierig wat Stralingsvrijhuis daarin voor je kan betekenen? Of wil je een nieuw huis bouwen en dit zo stralingsvrij mogelijk doen? Wil je je werknemers een prettiger, gezonder werkklimaat bieden? Neem dan contact met ons op. We spreken graag de situatie en de mogelijkheden met je door. Gebruik het contactformulier onderaan de pagina of mail ons. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bedrijf en straling - oplossingenmaxiimus industrieel

De MAXiiMUS-serie bestaat uit diverse typen en formaten. Deze zijn geschikt voor een bepaald stroomverbruik, standaard tot 1250 Ampère (maar groter kan ook). De MAXiiMUS is daarom ook geschikt voor grote woningen, scholen en bedrijven.

Afhankelijk van het type MAXiiMUS varieert het veldbereik tussen 15 meter, 35 tot wel 400 meter, is uitstekend geschikt voor woningen maar zeker ook voor bedrijven, industrie en horeca met een hoog stroomverbruik.

Oplossing tegen de effecten van straling

Een andere aanpak tegen straling. Ons topproduct, de MAXiiMUS, werkt razendsnel en uiterst effectief tegen straling door een tweeledige werking: via het lichtnet en de eigen veldopbouw. De plug&play versies worden via een stekker in het stopcontact verbonden met het lichtnet. De inbouwversies kunnen direct in de meterkast worden tussengeschakeld. Via het lichtnet in de woning bereikt de MAXiiMUS elke kamer en harmoniseert elk aangesloten apparaat tot op onderdelen niveau.

FLEXII P16 beschermt elektromagnetische straling lumerepyramide1 maxiimusp40schuin  maxiimusm100 
 FLEXXI  LUMERE  P40  M100
 Informatie Informatie  Informatie  Informatie

Lees ervaringen van gebruikers met de MAXiiMUS.

Straling meten in woning en bedrijf

Stralingsvrijhuis meet straling in woningen en bedrijfsomgevingen (kantoor, industrie, hotelwezen, scholen). Ook in nieuw- of verbouwsituaties kunnen wij helpen een zo stralingsarm mogelijke omgeving te creëren.

We adviseren over praktische oplossingen om straling te verminderen en bieden een meten rondgegarandeerde oplossing voor neutralisatie of harmonisatie van alle stralingsvormen, zowel natuurlijke als elektromagnetische straling.

Neem hier contact op voor een afspraak of bel ons.

Boek over straling

Eindelijk een boek dat de 20 meest gestelde vragen over straling beantwoordt. UIt de praktijk gegrepen voorbeelden over stralingssituaties. Verbindt alles wat je op internet kunt vinden over straling tot een begrijpelijk geheel. Eindelijk kun je je eigen conclusies treken over wat nu wel of niet waar is over straling. Ontdek waarom jij iets aan straling zou moeten doen. Download hier een GRATIS inkijkexemplaar.

Behandeling van aan straling gerelateerde klachten

Inmiddels hebben wij al jaren ervaring met het behandelen van aan straling gerelateerde klachten. Je kunt een afspraak maken om stralingsklachten te onderzoeken en te behandelen. Lees er hier meer over.

Alleen resultaat telt!

Onze aanpak is uniek en krachtig. Wij streven naar een 100% oplossing voor 100% tevreden klanten. Op onderstaande punten mag je rekenen:

- professioneel onderzoek inclusief rapportage
- degelijk advies over zelf te treffen maatregelen
- trefzekere oplossing tegen elektromagnetische en natuurlijke straling
- proefopstelling tijdens stralingsonderzoek (we laten je ervaren hoe je lichaam reageert op de neutralisatie)
- meetbaar resultaat m.b.v. bioresonantie
- optimale begeleiding achteraf bij vragen of stralingsklachten

Live video stralingsonderzoek

In deze video wordt Wim Massop geïnterviewd door RTL4. Veel vragen over straling worden tijdens het interview beantwoord.

Opleidingen en cursussen

Introductiecursus straling

Voor iedereen die vragen heeft over straling maar hier geen antwoord op kan vinden.

  • Uitleg over de relatie tussen straling en onze biologie,
  • Antwoord op de vraag: waarom kun je ziek worden van straling?
  • Welke stralingsvormen komen voor in jouw huis?
  • Antwoord op jouw specifieke vraag

Deelname is €49,99, inclusief lunch. Zie onze agenda voor data en meer informatie.

Basisopleiding Stralingsdeskundige

Stralingsvrijhuis verzorgt een modulaire, landelijk unieke opleiding tot Stralingsdeskundige waarin we jou onze sluitende werkwijze voor onderzoek, advies en neutralisatie eigen maken. Uiteraard verzorgen wij de benodigde theorie en ontvang je per module een syllabus.

Deze opleiding kan ook individueel worden gevolgd. Neem hiervoor contact met ons op.

Voor therapeuten

Wij verzorgen ook (individuele) trajecten voor complementair werkende therapeuten of andere opleiders in deze sector. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Klik hier voor meer informatie over de opleiding.

Contactformulier

Jouw emailadres 
Naam 
Informatie 
Vul het volgende in ulozoz Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie
    

Language

Stralingsvrijhuis

Anjerstraat 11
1338 TN, Almere
+31(0)36-5333570
+31(0)6-23379983
info@stralingsvrijhuis.nl