Zijn stralingsklachten behandelbaar?

Dit vraagstuk houdt erg veel mensen bezig. Vooral diegenen die voor zichzelf weten dat ze stralingsklachten hebben.

Voor de duidelijkheid, met stralingsklachten bedoelen we eigenlijk 'aan straling gerelateerde klachten'. Tegenwoordig hebben veel mensen last van elektromagnetische straling. Naar schatting lijdt 3 tot 6% van de nederlanders aan klachten die met straling te maken hebben. Dat dit een opkomende 'trend' is merken we hier aan het aantal telefoontjes van mensen die in toenemende mate op zoek zijn naar antwoorden op hun vragen over elektromagnetische straling en ondersteuning vragen om hun stralingsproblemen opgelost te krijgen.

Ook op beurzen stellen we mensen in de gelegenheid zich op stralingsbelasting te laten testen en dwarsverbanden tussen straling en hun overige klachten te analyseren. Ook daar zien we dat de wachtlijst binnen een half uur voor de hele dag gevuld is. Dit bevestigd dat mensen zich in toenemende mate zorgen maken over straling en zoeken naar de relatie tussen hun klachten en straling.

Antwoord op de vraag:

Inmiddels hebben wij een antwoord op de vraag of stralingsklachten behandeld kunnen worden. In veel gevallen kan dat! In onze praktijk hebben we clienten enorm kunnen helpen de klachten te verminderen of de klachten zelfs helemaal laten verdwijnen!

Waar we dat doen? In onze praktijk in Almere Haven. Gaat het gemakkelijk? Nee, niet altijd. Of het iets voor jou is? Die vraag beantwoorden we graag in een informatief gesprek aan de telefoon. Het is ook mogelijk dat je ons bezoekt op een beurs om kennis te maken en te beoordelen wat je van onze aanpak vindt.

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op. Je mag bellen of mailen, maar ook ons contactformulier gebruiken.

Jouw emailadres 
Naam 
Informatie 
Vul het volgende in axilpl Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie
    

Nog iets meer lezen over dit onderwerp?

Meer weten over straling en gezondheid?

Stralingsvrijhuis biedt een modulaire opleiding over straling aan. De basismodule richt zich op de stralingssoorten, de mogelijke effecten ervan op onze gezondheid en de noodzaak ons er tegen te beschermen of er op zijn minst bewust mee om te gaan. Onze overheid beschermt ons hier niet tegen; we hebben dit zelf te doen. Vanaf 15 december 2014 is de basismodule beschikbaar voor een zeer toegankelijke prijs.

Meer weten? Lees hier verder.