Alles over straling

Informatie en actualiteiten over straling gerelateerd aan gezondheid.

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Login
  Login Login form

Straling en migraine

Posted by on in Straling en Gezondheid
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 4561
 • Print

Niets trof mij meer dan de 8 jarige Ellen. Haar vader belde mij een paar dagen na terugkomst van een vakantie naar de Verenigde Staten. Ellen heeft al een paar jaar (!) last van enorme hoofdpijnen. Migraine was de diagnose. Ellen lag vrijwel dagelijks anderhalf uur onbeweeglijk in de douchebak onder stromend warm water om maar enigszins verlichting te vinden van haar helse hoofdpijnen. In eerste instantie zochten Ellens ouders in het reguliere circuit naar oplossingen om een einde te maken aan de hoofdpijnen van hun dochter.

Uiteindelijk werd ook het hele alternatieve circuit afgelopen. Geen oplossing! Uiteindelijk besloten de ouders toe te geven aan het voorstel van hun arts om te beginnen met medicatie voor migraine. Tijdens de zomervakantie zou de medicatie langzaam worden opgebouwd. Echter, tijdens de vakantie namen Ellens aanvallen ineens af tot 1 keer per week…… Ontzettend blij en met goede hoop keerde de familie na afloop van de vakantie terug naar Nederland. Zij twijfelden of ze wel door moesten gaan met de medicatie. Zou het dan eindelijk afgelopen zijn met de lijdensweg van hun dochter?

Na 3 dagen weer thuis begon de migraine weer als vanouds. Ellens ouders konden het niet meer aanzien. Al eerder hadden ze bedacht om hun woning eens op straling te laten onderzoeken. Er staat op 250 meter een enorme zendmast. Hoog en goed zichtbaar aan de achterzijde van het huis. Ook Ellens slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Via internet werd http://www.stralingsvrijhuis.nl gevonden. Een week later was ik al ter plaatse. In de hele woning op elke verdieping werden hoge waarden Hoogfrequent gepulste straling (WIFI, DECT, GSM, UMTS) en elektromagnetisch veld gemeten. Ook loopt er een waterader direct onder de slaapkamer van Ellen. Ze sliep in een metalen(!) bed.

Mijn advies aan de ouders was als eerste het bed te vervangen. Metaal werkt als een antenne (ontvangen maar ook uitstralen). Ook het bed verplaatsen van de waterader af was geen overbodige luxe. Ik vroeg de ouders waar Ellen zich veel ophield in huis behalve de slaapkamer. Dat was een hoek in de woonkamer, direct onder haar eigen slaapkamer. Je raadt het al; ook op haar favoriete plekje zat ze boven op de waterader.

Ellen kwam tussen de middag van school binnen, een schriel, gevoelig meisje. Erg vrolijk zolang ze maar geen hoofdpijn had. Ze was duidelijk opgetogen over mijn komst. Ze had van haar ouders gehoord waarvoor ik kwam. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om een Pocket Safe (draagbare bescherming tegen straling) voor op school te testen; ook een plek waar ze veel tijd doorbracht, natuurlijk. Ze mocht hem meteen meenemen.

Drie weken na het stralingsonderzoek en neutralisatie van de belangrijkste plekken in de woning kreeg ik het volgende bericht van haar moeder via de email:

Hallo Wim,

We zijn nu ruim 3 weken verder en het gaat stukken beter, ellen heeft nog wel paar keer hoofdpijn gehad, max 3 keer per 2 weken, maar in veel minder ergere vorm normaal noemde ze het een 9-10 en nu een 4-5.

Ze is er dus nog niet helemaal vanaf.

Ook is ze nog steeds erg veel moe.

Dit was een enorme verbetering van haar situatie. Ik heb ze geadviseerd met zeoliet te beginnen en een bioresonantietherapeut te zoeken om stralingsbelasting uit te leiden.

Migraine weer terug?

Ellens stralingsbelasting is uitgeleid in ons gezondheidscentrum. Maanden hoorde ik niets van het gezin, tot ik ineens een email ontving met het verontrustende bericht dat de migraine aanvallen weer waren begonnen. Of er een nieuwe afspraak gemaakt kon worden. 3 dagen later kwam ze bij mij langs met haar vader. Ze lachte vrolijk, er leek niets aan de hand. Ik vroeg haar hoe het stond met haar migraine. ‘Oh, dat is niet zo erg hoor’, vertelde ze vrolijk. Ik keek haar niet begrijpend aan en vertelde dat ik van haar moeder iets anders had gehoord. Nee, hoor ik heb maar 1 keer een aanval gehad’. Ik vroeg of ze wist waarom het bij 1 is gebleven. ‘Ík had die dag mij Pocket Safe niet bij me’!

Ik heb haar nog een keer gecontroleerd en behandeld. Tot vandaag heb ik  niets meer van het gezin vernomen.

Ervaringsverhaal

Dit is een ervaringsverhaal. Waargebeurd. Het leven van dit meisje is er enorm in positieve zin door veranderd. Hiermee is niet gezegd dat er alle migraine te wijten is aan straling. In dit geval was dat zo. Neutralisatie van straling en bioresonantiebehandelingen bleken in dit geval heel erg van toepassing en te leiden tot een oplossing.

Straling kan een relatie hebben met veel klachten, maar is niet altijd de hoofdoorzaak. Ben jij benieuwd voor welke straling jij gevoelig bent en of er een relatie met jouw klachten ontstaat? Maakdan een afspraak om je door ons te laten testen. Als je regaeert via het contactformulier kun je gebruik maken van eenmalige korting. Je betaalt dan voor € 30,00 i.p.v. normaal € 75,00! Vermeld in het formulier de titel van deze blog!

PS: Ken jij andere mensen voor wie deze informatie interessant is, stuur deze blog dan aan hen door of deel dit bericht via Facebook, Google+, LinkedIn, etc. met behulp van de knoppen onderaan de pagina.

Jouw emailadres 
Naam 
Informatie 
Vul het volgende in wyhdmc Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie
    

0
Trackback URL for this blog entry.
 • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest Monday, 25 May 2020

Language