Alles over straling

Informatie en actualiteiten over straling gerelateerd aan gezondheid.

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Login
  Login Login form

Een andere blik op elektromagnetische straling

Posted by on in Straling algemeen
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 1552
 • Print

Iedereen die het internet opgaat om te zoeken naar informatie over straling belandt al snel in een woud van informatie. Deze informatie wordt verspreid door o.a. overheid, stralingsdeskundigen, belangengroeperingen, bouwbiologen, wetenschappers, wichelroedelopers en ook door mij. Goed bedoeld, dat zeker, maar word er maar eens wijs uit!

Er wordt zoveel onderzocht, geschreven en geargumenteerd dat niemand van degenen waar deze informatie zo belangrijk voor is, namelijk jij, de burger, de zieke, de EHS-er (Elektro Hyper Sensitief persoon), er ook nog maar een touw aan vast kan knopen. Alle onderzoeksresultaten worden door de officiële wetenschappelijke instanties stuk voor stuk afgekeurd. Kunnen we blindelings vertrouwen op de overheid met haar beschermende wet- en regelgeving op het gebied van gezondheid? Kunnen we de industrie en de wetenschap op hun woord geloven? Of moeten we ook een beetje op onszelf kunnen vertrouwen?

Het antwoord op de laatste vraag zou een hartgrondig ‘’JA” moeten zijn. Dat is het bij veel mensen niet, en ik wil graag een grote steen aan bijdragen aan de wil van de gewone mens om het vertrouwen in onze eigen waarneming te herstellen.

Is daar een enorme hoeveelheid kennis voor nodig? Nee! Er is begrip voor nodig. Een andere blik op wat straling is en hoe het zijn invloed kan laten gelden op ons lichaam, onze gezondheid, onze lichaamscellen.

Mijn boek 'De onzichtbare effecten van straling' vertelt over de manier waarop straling ons lichaam beinvloed en de wetenschap, telecom en overheid met deze wetenschap om gaat.

Vraag een gratis proefversie aan via onderstaand formulier. De PDF versie van het boek kost tijdelijk €4,99. Er is ook een EPUB versie beschikbaar. Zie de website.

Ja, ik wil een GRATIS inkijkexemplaar aanvragen!
 
Voornaam
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Trackback URL for this blog entry.
 • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest Friday, 28 February 2020

Language