Articles

Neutralisatie

Om de effecten van elektromagnetische straling in je huis of kantoor op te lossen is de meest praktische manierĀ  het verwijderen van de veroorzakers ervan, of uit de buurt blijven. Helaas is dit niet altijd mogelijk.

Ook al neem je allerlei maatregelen, er zijn nu eenmaal veroorzakers van straling waar je geen controle over hebt. Denk aan de wifi van de buren, de elektriciteitsleidingen in het appartementencomplex of van het elektriciteitsbedrijf, zendmasten, hoogspanningsmasten, etc.

Oplossingen tegen straling

Wij willen hier nog eens benadrukken dat je zelf al veel kunt doen om straling te verminderen in je woning. We hebben een mooi overzicht gemaakt van deze maatregelen die jou niets hoeven te kosten. Klik hier om 20 tips tegen straling direct te downloaden.

Stralingsvrijhuis levert een aantal producten die de effecten van straling neutraliseren. Dit zijn het 'Protect Home systeem' en de MAXiiMUS.

Lees meer over:

Ervaringen van gebruikers met de MAXiiMUS.

Zie ook onze webshop voor aanverwante producten.

"Onze producten zijn geen geneesmiddelen! Bij fysieke klachten adviseren wij je een arts te raadplegen."

Wil je meer weten over de MAXiiMUS of heb je een andere vraag, geef dit dan aan in onderstaand formulier. Wij geven z.s.m. antwoord.lumere_slider_1.png

Contactformulier

Jouw emailadres 
Naam 
Informatie 
Vul het volgende in bcbytb Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie