Meld je aan voor de opleiding. Start 1 juli.

Zomereditie opleiding Stralingsdeskundige

Alles over straling

Informatie en actualiteiten over straling gerelateerd aan gezondheid.

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Login
  Login Login form

De verborgen effecten van straling

Posted by on in Straling algemeen
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 3028
 • Print

Klachten door straling

Een groot aantal van de mensen die met mij contact opneemt zegt fysieke en soms ook mentale problemen te ondervinden door straling. Een scala aan klachten kan worden ervaren. Prikkels in het lichaam, concentratieproblemen, oorsuizen, huidproblemen en zelfs klachten met de spijsvertering (schimmels) zijn veel gehoorde problemen.

Na een lang traject met de huisarts waar heel veel is geprobeerd op te lossen met medicatie (tot en met antidepressiva) wordt ten einde raad 'het alternatieve circuit' opgezocht voor een oplossing. Vaak worden meerdere therapeuten bezocht, meestal met een gedeeltelijk of slechts tijdelijk resultaat. Ook bij alternatieve therapie wordt het effect van straling vaak over het hoofd gezien.

Bestaan stralingsklachten eigenlijk wel? En zo ja, zijn deze te behandelen?

Wat zijn 'stralingsklachten'?

Dit zijn klachten die men wijt aan een teveel aan (elektromagnetische) straling. Sommige mensen ontdekken door ervaring dat hun gevoel van stress, onbehagen of zelfs fysieke klachten met straling te maken heeft.

Sommige mensen kunnen bijvoorbeeld na verloop van tijd opmerken fysiek iets te voelen wanneer zij met een pc werken of zich in de buurt van een draadloos modem bevinden. Deze situaties hebben dan een negatief effect op hen. Soms voelen ze zich onrustg worden; ze voelen zich onprettig in hun eigen huis. Soms kunnen er zelfs pijnklachten ontstaan.

In het plaatje hierboven zie je de chakra's uit balans staan als mogelijk gevolg van straling.

Verborgen effect van straling

Vaak zijn de effecten van straling verborgen doordat andere oorzaken van klachten als meer voor de hand liggend worden ervaren. Straling kan echter wel degelijk een factor zijn die meespeelt!

Straling kan invloed hebben op heel veel processen in jouw lichaam en daardoor ook een rol spelen bij heel veel soorten klachten. Het verschilt van persoon tot persoon op welke manier en in welke mate deze klachten ervaren worden.

Stralingsbelasting

Wanneer je woont en/of werkt op plekken met te veel straling, kan deze straling invloed gaan uitoefenen: jouw lichaam wordt belast met straling. Wanneer je elke dag, maand na maand en jaar na jaar in een omgeving met straling woont of werkt, bouw je langzaam maar zeker een stralingsbelasting op. Een stralingsbelasting ontstaat het snelst op de al zwakke plekken in je lichaam.

Behandelblokkade

Een stralingsbelasting kan een sta in de weg zijn bij overige behandelingen. Wanneer bijv. een zwakke maag wordt behandeld dan kan een niet opgemerkte stralingsbelasting dit traject behoorlijk frustreren. Het gevolg is dat er misschien kort verbetering door de behandeling wordt bereikt, maar dat het behaalde resultaat steeds weer door de stralingsbelasting teniet wordt gedaan.

Het is dus belangrijk dat stralingsbelasting uit jouw lichaam wordt verwijderd, het liefst voor je met behandelingen begint!

Stralingsbelasting verwijderen

Stralingsbelasting kan op verschillende manieren worden vastgesteld. De methode die wij gebruiken is bioresonantie. Bioresonantie is ook bij uitstek een methode om stralingsbelasting te verwijderen uit je systeem. Hiermee vormt straling in ieder geval geen belemmering meer voor overige behandelingen.

Stralingsvrij in Mei 

De missie van Stralingsvrijhuis is:

'Iedereen stralingsvrij voor een natuurlijk gezonder leven!'

Dit betekent dat wij een leven waarin de invloed van straling afwezig of sterk gereduceerd is voor iedereen haalbaar willen maken. Bovendien willen we mensen ondersteunen de invloed van straling op hun lichaam teniet te doen. Hierdoor verdwijnen of verminderen de nadelige invloeden op de gezondheid van straling.

Laat je in de maand Mei door ons testen 

In de lijn van onze missie bieden wij je aan je in de maand Mei volledig door ons op straling te laten testen. De kosten bedragen slechts €30,00. In een half uur tijd onderga je een test en indien nodig direct een behandeling om straling uit je systeem te verwijderen.

Bovendien maken we gratis opnamen met de Bio-Well; een nieuw systeem waarmee we in een paar minuten een goede indicatie van je gezondheid kunnen verschaffen. Zie de plaatjes hieronder. Je krijgt het resultaat inclusief een aantal specifiek voor jou bedoelde adviezen mee naar huis.

bio-well resultaat health status chakra resultaat 

Bel 036-5333570 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ons voor een afspraak.

PS: Ken jij andere mensen voor wie deze informatie interessant is, stuur deze blog dan aan hen door of deel dit bericht via Facebook, Google+, LinkedIn, etc. met behulp van de knoppen onderaan de pagina.

Trackback URL for this blog entry.
 • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest Thursday, 20 June 2019

Language

Stralingsvrijhuis

Anjerstraat 11
1338 TN, Almere
+31(0)36-5333570
+31(0)6-23379983
info@stralingsvrijhuis.nl