Meld je aan voor de opleiding. Start 1 juli.

Zomereditie opleiding Stralingsdeskundige

Alles over straling

Informatie en actualiteiten over straling gerelateerd aan gezondheid.

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Login
  Login Login form

De 20 beste tips - verminder elektromagnetische straling in huis

Posted by on in Straling en Gezondheid
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 24033
 • Print

Ik kom bij veel mensen thuis en onderzoek daar de stralingssituatie ter plaatse. Een vast onderdeel van het onderzoek is advisering over zelf te nemen maatregelen om de stralingssituatie direct te verbeteren. Ik vertel je in deze blog welke maatregelen jij zelf tegen straling kunt nemen en waarom het belangrijk is.

Tijdens mijn ontdekkingsreis naar de mogelijke consequenties van met name elektromagnetische straling voor mijn gezondheid ben ik al snel in gaan zien dat ik ongemerkt veel straling opliep in mijn eigen huis. Zelfs in de slaapkamer door mijn elektrische wekker en bedlamp. Al vrij snel ben ik begonnen met het elimineren van elk elektrisch apparaat uit mijn slaapkamer. Dat kon, omdat ik deze apparaten niet elk moment van de dag nodig had.

Maar er zijn ook elektrische apparaten die je zoveel gebruikt dat je ze wilt laten staan; de koelkast om er maar eens 1 te noemen. Wij zijn zo ontzettend gewend geraakt aan stroom in elke hoek van ons huis en aan apparaten die allerlei dingen voor ons doen! Het valt ons niet eens meer op hoeveel het er zijn.

Telkens weer zijn mensen verrast over de eenvoudige manier waarop je dit zelf kunt realiseren. En niet zelden leverden deze maatregelen op korte termijn hele positieve resultaten op voor de gezondheid van mensen die gevoelig bleken voor straling.

Je kunt zelf behoorlijk wat maatregelen treffen om straling te verminderen en de risico's voor je gezondheid terug te dringen!

Jouw zorg over straling

Een deel van de mensen maakt zich zorgen over straling. Iedereen op zijn of haar eigen manier en om eigen redenen. Ik ben benieuwd om welke manier jij je zorgen maakt over straling. Laat het me weten via het reactieveld onder deze blog of mail mij.

20 Maatregelen tegen straling zonder kosten

Download via deze link de lijst van 20 maatregelen om straling direct te verminderen die je zelf kosteloos kunt nemen wanneer ze van toepassing zijn.

 PS. DEEL dit artikel met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk hun voordeel kunnen doen met deze informatie.

Trackback URL for this blog entry.
 • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest Friday, 28 February 2020

Language

Stralingsvrijhuis

Anjerstraat 11
1338 TN, Almere
+31(0)36-5333570
+31(0)6-23379983
info@stralingsvrijhuis.nl