Alles over straling

Informatie en actualiteiten over straling gerelateerd aan gezondheid.

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Login
  Login Login form

Nature is not optional!

Posted by on in Straling algemeen
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 908
 • Print

Mensen hebben natuur nodig. Hoe natuurlijker de omstandigheden, des te beter het voor ons (mensen) is. Elektromagnetische straling is een onnatuurlijk verschijnsel waar onze woningen, praktijken, kantoren en bedrijfsruimten mee vol hangen.

Medici zien geen verband, maar er is veel correlatie tussen natuur en gezondheid. Het kalmeert ons, verlaagt de bloeddruk, we presteren beter op cognitieve tests, denken duidelijker, we zijn meer geneigd genereus te zijn, om meer coöperatief te zijn, om op langere termijn te denken. En er is veel nieuw bewijsmateriaal over de toename van de productiviteit van werknemers in omgevigen waar Natuur terug te vinden is.

Stralingsvelden zijn onnatuurlijk voor ons

In de natuur komen ook elektrische en magnetische velden voor. Denk aan bliksem, aardmagnetisme of radioactieve gammastraling uit de aardbodem. Dit zijn omgevingsfactoren met een waarde (sterkte) die ons lichaam kent en waar het niet ziek van wordt.

Ook ons lichaam werkt op elektriciteit en wekt elektromagnetische velden op. Dit vindt plaas in onze hersenen, hart, zenuwstelcel en op micro niveau ook op onze celwanden. Klik deze link als je hier meer over wilt weten.

Onnatuurlijke woon- of werkomgevingen, de geringe aandacht voor werkelijke, natuurlijke gezondheid zijn belangrijke factoren bij het ontstaan van veel klachten of het verergeren ervan. Redenen te over waarom hier door industrie, overheid en de reguliere geneeskunde niets aan wordt gedaan. Men heeft niet of nauwelijks oog voor de impact van de continue (24X7) belasting door (onnatuurlijke) elektromagnetische velden op mensen thuis, werknemers en uiteindelijk ook op de productiviteit, creativiteit en bedrijfsresultaten.

Straling in bedrijven en kantoren

Bedrijfskundige principes uit het industriële tijdperk zijn op geen enkele manier gericht op de mens, maar louter op effectiviteit en efficiency. Het is niet raar dat daarom vol wordt ingezet op draadloze technologie en de mogelijkheden ervan tot het uiterste (5G) te benutten. Het zal omzetten helpen groeien en de kwaliteit en snelheid van werken verbeteren.

We drijven alsmaar verder af van de natuurlijke omstandigheden waar ons lichaam zo geschikt voor is.  Straling beïnvloedt de sfeer op de werkvloer die er een is geworden van concurrentie en angst in plaats van samenwerking en plezier.

Wat opvalt is dat steeds meer mensen zich niet fijn meer voelen op het werk. Ondanks alle begeleiding stijgen verzuimcijfers (burn out is de grootste stijger van allemaal). Alleen excessen, waarvan zich er steeds meer voordoen, krijgen aandacht maar worden toegeschreven aan individuele problematiek. Psycholoog, psychiatrie en een ARBO-traject zijn de standaard oplossingen.

Er wordt niet gedacht aan een mogelijke relatie tussen elektromagnetische straling, vermoeidheid en burn-out.

Kun je elektromagnetische straling weer natuurlijk maken?

 Ja, dat kan!

Als eerste is het interessant om de stralingssituatie in kaart te brengen door het uitvoeren van een stralingsonderzoek. Vervolgens kan op basis van de resultaten worden besloten de stralingsvelden aan te pakken met behulp van de MAXiiMUS.

De MAXiiMUS beïnvloedt velden in een ruimte zodanig dat het menselijk lichaam ze herkent als 'natuurlijk'. Op deze manier verliest het lichaam geen energie meer aan straling. Klachten als: concentratieproblemen en focus, hoofdpijn achter de pc, snel vermoeid raken worden hierdoor minder (er kunnen nog andere redenen voor de klachten zijn).

We leveren de MAXiiMUS standaard tot een capaciteit van 1250 Ampere. Maatwerk is uiteraard mogelijk.


M1250_1.jpg

MAXiiMUS 1250 (cap. 1250 A; veldbereik 400 m.)

Stralingsonderzoek voor het bedrijf aanvragen Wil je een stralingsonderzoek door ons laten uitvoeren, vul dan de gegevens in op onderstaand formulier. U ontvangt dan z.s.m. een offerte van ons.

Stralingsonderzoek aanvragen voor je bedrijf?

Offerte stralingsonderzoek aanvragen
dit veld niet invullen s.v.p.
0
Trackback URL for this blog entry.
 • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest Monday, 25 May 2020