Basisopleiding Straling: Module 1

 Registration Closed
 
0
Category
Opleidingen en cursussen
Date
Fri, 03 Apr 2020 10:00 - 16:00
Venue
De Buitenkans - Almere

Deze Basisopleiding Straling is uniek in Nederland. Je leert alles wat je moet weten over niet-ioniserende straling (natuurlijke en elektromagnetische) en de relatie tussen straling en mens/dier/plant.

Module 1: Basis

De Basis module is geschikt voor iedereen die meer wil leren over straling en vooral ook de relatie wil begrijpen tussen straling en gezondheid. Een enorme eye-opener. Er is geen specifieke voorkennis benodigt.

Verhelderend over straling

Er doen veel verhalen de ronde over straling en op internet is genoeg over dit onderwerp te vinden. Maar voor veel mensen is het onduidelijk waarom het schadelijk kan zijn en waarom je dus rekening moet houden met straling. Na het volgen van deze module is dit allemaal duidelijk voor je.

Je leert de verschillende stralingsvormen kennen, hoe ze ontstaan en welke effecten en consequenties ze kunnen hebben op mens, dier en plant. Ook het verband tussen straling en klachten/ziekte wordt in deze module behandeld.

Vervolgens worden de verschillende oplossingen tegen straling die op de markt te verkrijgen zijn globaal besproken. Maar ook wat je zelf kunt doen, welke straling gevaarlijk is en waarom.

Richtlijnen voor praktische oplossingen die je gemakkelijk zelf kunt aanbrengen om straling te verminderen, worden aangereikt.

De kosten voor het volgen van Module 1 bedragen €150,00. Dit is inclusief koffie, thee, Kangenwater, fruit, snacks.

Deze opleiding wordt ook online verzorgd. Klik deze link voor meer informatie.

Wil je toch liever de hele opleiding volgen? Klik dan op deze link om informatie over Basisopleiding straling te lezen.

Locatie

De cursussen worden gegeven in het buurthuis van de ecologische wijk  De Buitenkans in Almere. Een prachtige, inspirerende locatie.

 buurthuis

buurthuis2

 
 

All Dates

Event: Fri, 03 Apr 2020 10:00 - 16:00
 

Powered by iCagenda