INFORMATIEAVOND STRALING en 5G

 Registration Closed
 
0
Category
Opleidingen en cursussen
Date
Wed, 19 Sep 2018 20:00 - 21:00
Venue
Almere - Ambt Dorknoperlaan 4
1336 GA Almere, Nederland
Telephone
0623379983
Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Online informatieavond over straling.

Gemakkelijker kunnen we het niet maken. Meld je een paar minuten van te voren eenvoudig aan via deze link. Wim Massop zal behalve zij eigen informatie over straling ook jouw vragen beantwoorden!

5G - HET NIEUWE ROKEN

5G houd de gemoederen bezig. En terecht. Maar, wat gaat er precies gebeuren? Wat zijn de plannen van de Telekom Industrie. En onze Overheid? Krijgen we meer zendmasten? Kunnen we dit nog stoppen?

Weinig mensen zijn precies op de hoogte van water gaande is met 5G. Na dit webinar ben je volledig up to date.

Tegenstrijdige verhalen over straling

Er is veel bekend over straling en toch bestaat er ook veel onduidelijkheid over dit verschijnsel. Vooral als het gaat over de schadelijkheid voor de mens en al het andere leven op aarde. Hoe kan kan straling dat veroorzaken? Waarom zeggen wetenschappers dat het niet zo is? En hoe komt iemand als Wim Massop er dan bij om te beweren dat het wél schadelijk kan zijn? Laat je informeren door een professional die al meer dan 10 jaar met straling werkt.

Wanneer moet je beslist komen?

  • Ben je bezig met het kopen van een nieuw huis en twijfel je aan de zendmast in de buurt of de hoogspanningsmasten? Kom dan luisteren.
  • Wil je weten of het helpt om 's-nachts de stroom in de meterkast te onderbreken zodat je met minder straling slaapt? Ik geef je praktisch advies met praktische voorbeelden.
  • Ben je bezorgd over het WIFI gebruik van je kinderen, de tablets, de Playstations, etc? Dan moet je beslist komen!
  • Is er niemand in jouw omgeving die jou gelooft als je over je probleem met straling praat? Kom en neem ze mee!!
  • Vraag je je af of - en hoe - je met je huurbaas, woningstichting of gemeente moet praten over jouw probleem met een zendmast? Be there!
  • Slaap je slecht door straling? ......Word je ziek van straling?
  • Als je je zorgen maakt over 5G

MIJN MISSIE - LATEN WE DEZE KEER OP TIJD ZIJN

Mijn missie is heel Nederland en Belgie bewust te maken over de verborgen effecten van straling. Laten we niet te lang wachten met het bewust worden van de mogelijke invloed op inze levens en gezondheid. Laten we NU in actie komen voor het te laat is zoals dat met roken en asbest is gebeurd. Meld je aan voor het webinar via de link.

Neem al je vragen mee!

Tijdens deze middag vertel ik in klare taal hoe het zit met straling. Hoe straling jou of je kinderen ziek kan maken. Met duidelijke voorbeelden uit de praktijk. Ik ga uitleggen wat ik doe tijdens mijn werk (stralingsonderzoek, harmoniseren, stralingsklachten verhelpen).

Maar vooral wil ik antwoord geven op jouw vragen. Vragen over straling waar je maar geen zekerheid over krijgt. Vragen die jou al lang bezig houden en die je aan het twijfelen maken: moet ik iets aan straling doen of niet. Ben ik gek? Of is de rest van de wereld gek? :-)

Tijdens het webinar is er dus ruimte voor vragen. Er zijn meer mensen met vragen over straling en de antwoorden zijn super interessant, ook voor jou.

Waar en hoe laat?

Het webinar begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Klik deze link en laat me weten dat je erbij bent.

 
 

All Dates

Event: Wed, 19 Sep 2018 20:00 - 21:00
 

Powered by iCagenda