STRALINGSVRIJHUIS

Elektrosmog, onzichtbare verontreiniging

Elektrosmog is een verzamelnaam voor een mix van elektromagnetische straling. Gebruik van het woord 'smog' roept een beeld op van steden onder een wolk van verontreinigde lucht. In wezen is dit een prima vergelijking met de onzichtbare smog van elektromagnetische straling.

Een kenmerk van 'gewone smog' is dat het een tijdelijk verschijnsel is; gaat het waaien dan is de smog vrijwel direct verdwenen. Met elektrosmog is dat anders; hieraan worden wij dagelijks ononderbroken blootgesteld.

Elektrosmog thuis

Elektrosmog beperkt zich niet alleen tot de buitenlucht, maar dringt ook door in onze woning. Wij helpen deze situatie soms ongewild in de hand doordat we gebruik maken van apparatuur en draadloze verbindingen (WIFI, DECT, magnetron, inductiekookplaat, computer en laptop). Ook het gewone lichtnet en alles wat er op is aangesloten levert een bijdrage aan de vorming van elektrosmog in onze woning.

Gevaren van elektrosmog

De gevaren van elektrosmog worden nog altijd niet wetenschappelijk onderkend, ondanks veel onderzoek dat duidelijk wijst op mogelijke verbanden tussen elektrosmog en vele vormen van ziekte of aandoeningen. Elektrosmog kan bijdragen aan een versneld optreden van een ziekte of deze versterken. In enkele gevallen kan de oorzaak van een ziekte direct worden toegewezen aan elektrosmog. Bepalend hiervoor zijn de gevoeligheid van de betreffende persoon en de tijd die je in elektrosmog doorbrengt.

Elektrosmog is meetbaar

Elektrosmog is meetbaar en daardoor aantoonbaar. Je kunt je woning op elektrosmog laten meten om vast te stellen of het een factor is die een belangrijke rol speelt in het kader van jou persoonlijke gezondheid of dat van je gezin.

Stralingsvrijhuis voert al 10 jaar stralingsonderzoeken uit. Onze expertise is groot; tijdens onderzoeken beantwoorden we alle vragen en daar waar mogelijk wijzen we direct op eenvoudig uit te voeren verbeteringen of aanpassingen. Bel ons gerust met je vraag: +31 (0)6 233 799 83.

Oplossingen tegen elektrosmog

Als eerste kan elektrosmog in huis of de werkplek worden uitgesloten of verminderd door het bewust omgaan met apparatuur, deze eventueel verplaatsen of het gebruik verminderen. Meld je aan voor de 20 gratis tips via de home page. Elektrosmog die door externe bronnen wordt veroorzaakt kun je niet ongedaan maken. In dat geval is het raadzaam een stralingsonderzoek (klik link voor info of afspraak) uit te laten voeren door een erkende specialist en eventueel elektrosmog te harmoniseren.

MAXiiMUS producten

Onze MAXiiMUS producten beschermen optimaal tegen de effecten van Elektrosmog. Niet alleen in de ruimte, maar ook via de elektrische bedrading in je woning strekt de werking zich uit naar elke uithoek van je woning. Meer weten? Lees de ervaringen van bezitters van een MAXiiMUS of download een document met een beschrijving van de werking.