STRALINGSVRIJHUIS

vrijdag 18 september 2020 17:26

De werking van een MAXiiMUS

Geschreven door
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Een MAXiiMUS harmoniseert 5G en overige elektromagnetische velden + natuurlijke straling. Dit is een vereenvoudigde weergave van wat een MAXiiMUS kan en doet. Er is meer te vertellen.....

Een elektromagnetisch veld wordt veroorzaakt door zendmasten, hoogspanningskabels en apparatuur in huis. Daar maken we ons zorgen om, want de straling daarvan kan onze gezondheid negatief beïnvloeden. Een belangrijk gegeven en daar doet de MAXiiMUS wat aan door niet natuurlijke velden te transformeren tot natuurlijke velden. Ons lichaam ‘begrijpt’ natuurlijke velden en wordt er niet door gehinderd.

De MAXiiMUS harmoniseert kunstmatig opgewekte elektromagnetische velden van hoogspanningsmasten, zendmasten, wifi-modems, etc. Maar ook ons eigen elektromagnetische, grofstoffelijke veld.

De ‘informatie’ in kunstmatig opgewekte velden is onnatuurlijk (des-informatie) en bezit geen enkele betekenis. Ons lichaam, onze cellen, herkennen het daarom niet. De informatie is niet om te zetten naar begrijpelijke taal voor ons lichaam. Het is hierdoor een verstoring voor onze eigen bio-elektrische werking en -velden.

Straling is een niet-natuurlijk fenomeen, dat een niet natuurlijke invloed heeft op ons lichaam. Ons lichaam ziet straling als 'lichaamsvreemd' en stopt erg veel energie in het oplossen van problemen die straling in ons lichaam veroorzaken. Het lichaam raakt in stress (cellen scheiden daardoor stress hormonen af) en voelt zich niet comfortabel op een plek met straling. Zenuwstelsel (ook hersenen) worden continue belast. Afhankelijk van je eigen fysieke gesteldheid kan een breed scala van klachten optreden, o.a. verzuringsklachten (hoofdpijn, ontstekingen, schimmels) en stress gerelateerde klachten, chronische vermoeidheid. Vaak manifesteren die klachten zich pas na verloop van tijd (persoonsafhankelijk).

De MAXiiMUS keert deze straling om naar een natuurlijke kwaliteit. Het lichaam kan hierdoor direct ontspannen en kan de strijd staken. Winst: meer energie, minder verzuring in je lichaam (door stress en verstoorde celstofwisseling) en daardoor minder problemen (zowel fysiek als mentaal). Slapen wordt dieper en herstel gedurende de nacht neemt toe.
Het lichaam voelt zich ontspannen en gesterkt wanneer een MAXiiMUS een natuurlijke omgeving heeft gecreëerd.

Niet alles kan in een keer worden opgelost. De MAXiiMUS brengrt een herstelproces op gang. Soms reageren mensen na 1 of 2 dagen. In andere gevallen kan het weken of maanden duren voor een merkbaar effect optreedt. Nogmaals, dit is afhankelijk van het soort klachten, de fysieke conditie.

Lees ook deze blog: Welke MAXiiMUS kies ik?

Gelezen: 946 keer Laatst aangepast op woensdag 21 oktober 2020 12:59

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.