STRALINGSVRIJHUIS

zondag 21 maart 2021 14:58

Stralingsvluchteling vindt haar leven terug

Geschreven door

Een jaar of drie geleden klonk de deurbel. Toen ik open deed zag ik een vrouw, Trudy, ondersteund door haar vriend. Ik liet ze binnen. Ze had ernstige stralingsklachten (tot zelfs uitvalverschijnselen) en kon geen enkele straling verdragen. Ze kon niet slapen en at bijna niets meer. Sliep overal en nergens in haar auto en was ernstig verzwakt. Ze was haar leven kwijt. Ze waren ten einde raad. Zo kon ze niet meer doorleven. Of wij iets voor haar kon betekenen, luidde de vraag.

maandag 15 maart 2021 10:13

Straling, cellen en water

Geschreven door

Straling dringt niet alleen onze woningen binnen, het dringt ook onze lichamen binnen. Het hindert o.a. de celstofwisseling met als gevolg verzuring van de cel en het omliggende intercellulaire vocht (lymfe). Verzuring, in het algemeen, is een oorzaak van veel fysieke problemen zoals reuma, hoofdpijnen, etc. (zie plaatje voor een uitgebreider overzicht).

zondag 22 november 2020 16:33

Is een stralingsonderzoek altijd nodig?

Geschreven door

Heb je eenmaal ontdekt dat straling onze gezondheid negatief kan beïnvloeden, dan wil je graag zeker weten of jouw huis 'veilig' is. In deze blog geef ik antwoord op de vraag of het een illusie is om vrij van straling te kunen wonen of niet.

donderdag 24 september 2020 09:49

Elektrosmog en zonnepanelen Aanbevolen

Geschreven door

Regelmatig wordt de vraag gesteld of zonnepanelen straling opwekken. Zo ja, welke straling en hoe schadelijk is die straling van zonnepanelen dan? Hoe zit het met straling van de omvormers van zonnepanelen? Wat kun je doen om de straling en dirty electricity van zonnepanelen te verminderen? In deze blog een overzicht van mijn ervaringen met zonnepanelen ten aanzien van elektrosmog.

dinsdag 22 september 2020 12:00

Zonnepanelen: bron van straling - optimizers

Geschreven door

De meest mensen maken zich zorgen over de toename van straling door zendmasten en met name 5G. Een andere snel groeiende zorg is de toename van het aantal zonnepanelen op daken. De voordelen van zonnepanelen zijn bij iedereen bekend. Over nadelen wordt nergens gesproken. Zo'n nadeel is de elektromagnetische straling die zonnepanelen opwekken.

vrijdag 18 september 2020 17:26

De werking van een MAXiiMUS

Geschreven door

Een MAXiiMUS harmoniseert 5G en overige elektromagnetische velden + natuurlijke straling. Dit is een vereenvoudigde weergave van wat een MAXiiMUS kan en doet. Er is meer te vertellen.....

vrijdag 18 september 2020 16:12

Welke MAXiiMUS kies ik

Geschreven door

Met behulp van onderstaande tabel kun je eenvoudig bepalen welke MAXiMUS voor jouw woning het meest geschikt is. Lees snel verder......

vrijdag 18 september 2020 15:41

Straling op je werk

Geschreven door

Maar al te vaak tref ik mensen die kampen met stralingsproblematiek bij hen thuis. Ze vertellen me allemaal hoe moe en ziek ze er van zijn. Vaak zijn ze ziek thuis van hun werk. Niet leuk voor hen maar ook niet leuk voor hun werkgever.