Meld je aan voor de opleiding. Start 1 juli.

Zomereditie opleiding Stralingsdeskundige

Gratis: 20 Tips tegen straling!

Stuur mij de 20 Tips!
 
 
*
dit veld niet invullen s.v.p.

Language

Stralingsvrijhuis

Anjerstraat 11
1338 TN, Almere
+31(0)36-5333570
+31(0)6-23379983
info@stralingsvrijhuis.nl

Bescherming tegen straling

Straling is een factor die onze leef- en werkomgeving beïnvloedt en daarmee ook onze gezondheid. Straling is niet zichtbaar maar wel meetbaar! Voor sommigen is het zelfs voelbaar. Het maakt soms dat je je niet prettig voelt in je eigen huis of op je werk.

Wil jij dat jouw huis of werkomgeving weer prettig en rustig aanvoelt? En dat straling geen invloed kan hebben op jouw gezondheid? Dan ben je bij Stralingsvrijhuis aan het goede adres. Wij voeren stralingsonderzoeken uit, realiseren oplossingen en geven opleidingen voor particulieren en bedrijven.

Stralingsonderzoek voor woning en bedrijf

Stralingsvrijhuis voert stralingsonderzoek uit in woningen en bedrijfsomgevingen (kantoor, industrie, hotelwezen, scholen). Ook in nieuw- of verbouwsituaties kunnen wij helpen een zo stralingsarm mogelijke omgeving te creëren.

Wij adviseren over praktische oplossingen om straling te verminderen en bieden een meten rondgegarandeerde oplossing voor neutralisatie of harmonisatie van alle stralingsvormen, zowel natuurlijke als elektromagnetische straling.

Neem hier contact op voor een afspraak of bel ons.

Jouw woning of slaapkamer stralingsvrij

Stralingsvrijhuis heeft alles in huis om jouw woning meetbaar stralingsvrij te maken. Jouw hele leef-, woon- en werkomgeving kan effectief worden behandeld. Ook in de auto of vrachtwagen kan een prettigere omgeving gecreëerd worden. Een ontstoorde leefomgeving, vrij van straling, zorgt voor een beter welzijn in de breedste zin van het woord!

Wij kunnen ook kantoorruimtes of (school)gebouwen stralingsvrij maken.

Wil jij je huis zo stralingsvrij mogelijk maken en ben je nieuwsgierig wat Stralingsvrijhuis daarin voor je kan betekenen? Of ben je van plan een huis nieuw te gaan bouwen en wil je dit zo stralingsvrij mogelijk doen? Wil je je werknemers een prettiger, gezonder werkklimaat bieden? Neem dan contact met ons op. Wij spreken graag de situatie en de mogelijkheden met je door. Gebruik het contacformulier onderaan de pagina of mail ons. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contac met je op.

MAXiiMUS productenlumerepyramide1

Een andere aanpak tegen straling. Ons topproduct, de MAXiiMUS, werkt op verschillende niveau's. De plug&play versies worden via een stekker in het stopcontact verbonden met het lichtnet. De inbouwversies kunnen direct in de meterkast worden tussengeschakeld. Via het lichtnet in de woning bereikt de MAXiiMUS elke kamer en creeert daar zgn. staande golven die de elektrosmog harmoniseren en neutraliseren. Ook beinvloed de MAXiiMUS alle elektronen binnen zijn bereik.

Lees ervaringen van gebruikers.

De MAXiiMUS WERKT op 3 niveau's. Lees onze documentatie of laat je door ons voorlichten hierover.

Bedrijfsoplossingenmaxiimus industrieel

De MAXiiMUS-serie bestaat uit diverse typen en formaten. Deze zijn geschikt voor een bepaald stroomverbruik, standaard tot 1250 Ampère. De MAXiiMUS is daarom ook geschikt voor grote woningen, scholen en bedrijven.

Lees over de werking van de MAXiiMUS.

De MAXiiMUS heeft een enorm bereik, afhankelijk van het type varierend tussen 15 meter, 35 tot wel 400 meter, is uitstekend geschikt voor woningen maar zeker ook voor bedrijven, industrie en horeca met een stroomverbruik tot wel 3 X 1250 Ampere(!).

Een krachtpatser dus! Kijk voor meer informatie in onze webshop.

Boek over straling

Eindelijk een boek dat de 20 meest gestelde vragen over straling beantwoordt. UIt de praktijk gegrepen voorbeelden over stralingssituaties. Verbindt alles wat je op internet kunt vinden over straling tot een begrijpelijk geheel. Eindelijk kun je je eigen conclusies treken over wat nu wel of niet waar is over straling. Ontdek waarom jij iets aan straling zou moeten doen. Download hier een GRATIS inkijkexemplaar.

Behandeling van aan straling gerelateerde klachten

Inmiddels hebben wij al jaren ervaring met het behandelen van aan straling gerelateerde klachten. Lees er hier meer over.

Alleen resultaat telt!

Onze aanpak is uniek en krachtig. Wij streven naar een 100% oplossing voor 100% tevreden klanten. Op onderstaande punten mag je rekenen:

- professioneel onderzoek inclusief rapportage
- degelijk advies over zelf te treffen maatregelen
- trefzekere oplossing tegen elektromagnetische en natuurlijke straling
- proefopstelling tijdens stralingsonderzoek (we laten je ervaren hoe je lichaam reageert op de neutralisatie)
- meetbaar resultaat m.b.v. bioresonantie
- optimale begeleiding achteraf bij vragen of stralingsklachten

Live video stralingsonderzoek

In deze video wordt Wim Massop geïnterviewd door RTL4. Veel vragen over straling worden tijdens het interview beantwoord.

Opleidingen en cursussen

Introductiecursus straling

Voor iedereen die vragen heeft over straling maar hier geen antwoord op kan vinden.

  • Uitleg over de relatie tussen straling en onze biologie,
  • Antwoord op de vraag: waarom kun je ziek worden van straling?
  • Welke stralingsvormen komen voor in jouw huis?
  • Antwoord op jouw specifieke vraag

Deelname is €49,99, inclusief lunch. Zie onze agenda voor data en meer informatie.

Basisopleiding Stralingsdeskundige

Stralingsvrijhuis verzorgt een modulaire, landelijk unieke opleiding tot Stralingsdeskundige waarin we jou onze sluitende werkwijze voor onderzoek, advies en neutralisatie eigen maken. Uiteraard verzorgen wij de benodigde theorie en ontvang je per module een syllabus.

Deze opleiding kan ook individueel worden gevolgd. Neem hiervoor contact met ons op.

Business Environment & Health Expert

Een nieuwe rol of functie binnen bedrijven die in willen spelen op de aanstaande ontwikelingen ten aanzien van gezonde werkomgevigen. De maatregelen gaan verder dan de huidige arbo-voorschriften. Deze functionaris wordt opgeleid om letterlijk de kwaliteit van de werkomgeving ten aanzien van gezondheid te bewaken. Dit moet leiden tot een uiterst prettige, stimulerende werkomgeving die werknemers optimaal zal laten functioneren en presteren.

De BE&H-expert bezit uitgebreide kennis over elektromagnetische straling in technische zin, de mogelijke negatieve effecten op de mens (werknemers).

Alternalive (waar Stralingsvrijhuis onderdeel van uitmaakt) leidt deze functionarissen in een jaartraject op tot Business Environment &Health Expert in onze eigen Academy. Lees er hier meer over.

Voor therapeuten

Wij verzorgen ook (individuele) trajecten voor complementair werkende therapeuten of andere opleiders in deze sector. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Klik hier voor meer informatie over de opleiding.

Contactformulier

Jouw emailadres 
Naam 
Informatie 
Vul het volgende in jvkymn Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie