Gratis: 20 Tips tegen straling!

Stuur mij de 20 Tips!
 
 
*
dit veld niet invullen s.v.p.

Language

Neutralisatie

Het Protect HOME Systeem

Het Protect Systeem is door Stralingsvrijhuis ontwikkeld op basis van jaren opgebouwde ervaring met het neutraliseren van (elektromagnetische) straling. We hebben zowel een versie voor woon- en werkruimte (Protect HOME) ontwikkeld als een draagbare versie voor situaties buitenshuis (Protect ME). protect home op tafel met munt 150X150

Alle producten uit de Protect HOME-lijn worden in eigen beheer en met de hand en met zorg en aandacht vervaardigd. Wij werken met uitsluitend natuurlijke materialen en zo mogelijk biologisch en ecologisch verantwoord. De Protect HOME I en II worden geleverd in een prachtige houten kist en opgevuld met houtwol.

Eigenschappen Protect HOME

De Protect HOME beschermt jouw en je gezinsleden tegen de effecten van straling. Het heeft een neutraliserende werking van straling op mens, dier en plant. Het bereik van de Protect Home is 250 m3. Heb je een groter huis dan bevelen wij een tweede Protect Home aan. De maten zijn ongeveer 7 (L) X 7 (B) X 10 (H) cm.

De neutraliserende werking van Protect Home heeft bovendien een zeer positieve invloed op de energie in de ruimte. Het harmoniseert en brengt rust. Wanneer straling je een onrustig gevoel heeft gegeven, zul jij je weer comfortabel voelen in je eigen woning. De levensduur zal ongeveer 10 jaar bedragen.

Gezien de snel veranderende stralingswereld zullen wij regelmatig onze producten toetsen op houdbaarheid en zonodig aanpassingen voor nieuwe frequenties toevoegen. Het is mogelijk de Protect HOME producten te updaten.

De Protect HOME beschermt tegen alle stralingsvormen; zowel elektromagnetische als natuurlijke straling wordt geneutraliseerd.

Toelichting werking Protect Home

Wil je meer weten over het werkingsprincipe dan kun je via onze webshop 'Alles tegen Straling' de toelichting downloaden.

Natuurlijk is het fijn om reacties van gebruikers te lezen. Klik daarvoor de link: Lees wat anderen ervan vinden.

De Protect Home is altijd op voorraad en kan tijdens een onderzoek worden getest op de werking.

Heb je vragen, wil je een afspraak maken of bestellen? Neem dan contact met ons op via 06-23379983 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .