Neutralisatie met de MAXiiMUS

De krachtpatser op het gebied van neutralisatie is de MAXiiMUS. Leverbaar voor verschillende capaciteiten en reikwijdte kan de MAXiiMUS zowel woningen als bedrijfsruimtes, veestallen, maxiimus p16 schuinvoorincl damperenlabel125x125biologische winkels en scholen volledig neutraliseren.

De MAXiiMUS verbetert de efficiëntie van uw elektriciteit, neutraliseert elektromagnetische straling, harmoniseert natuurlijke straling en maximaliseert de energie in een gebouw.

Kijk voor meer informatie in onze webshop.

Stralingsonderzoek?

Om een concreet beeld te krijgen van de noodzaak voor neutralisatie - of het nu een waterader, elektromagnetische straling van een zendmast, satelliet of van de draadloze telefoon of van WLAN van de buren - is een stralingsonderzoek noodzakelijk. Met een dergelijk onderzoek stel je vast welke straling aanwezig is en op welke manier jouw eigen gezondheid het best tegen deze straling beschermd kan worden.

De kosten van een stralingsonderzoek bedragen € 298,00.

Afspraak maken

Neem contact op voor een afspraak via +31623379983 of gebruik onderstaand formulier.

Lees hier alles over wat een stralingsonderzoek inhoudt.

Aan de hand van de onderzoeksresultaten kun je ervoor kiezen om direct de benodigde neutralisaties uit te voeren. Het Protect System kan na afloop van het stralingsonderzoek worden geplaatst op de vastgestelde plaatsen in jouw woning.

"Het Protect System is geen geneesmiddel. Bij fysieke klachten adviseren wij je een arts te raadplegen."

Wil je meer weten over de MAXiiMUS producten of heb je een andere vraag, geef dit dan aan in onderstaand formulier. Wij geven z.s.m. antwoord.

Contactformulier

Jouw emailadres 
Naam 
Informatie 
Vul het volgende in gdvivb Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie