Gratis: 20 Tips tegen straling!

Stuur mij de 20 Tips!
 
 
*
dit veld niet invullen s.v.p.

Language

Voorwaarden dienstverlening Stralingsvrijhuis

Het Protect HOME systeem kan tijdens een stralingsonderzoek ter plaatse op werking woren getest op de aanwezige personen. Deze test is bepalend voor het vast stellen van de werking. Ook tijdens hertesten zal de test worden uitgevoerd.

Een garantie op het verdwijnen van alle fysieke en mentale klachten na neutralisatie kunnen wij niet geven zonder vst te stellen of er een directe relatie is tussen straling en de klacht. In sommige gevallen adviseren wij verdergaande maatregelen. Deze bevestigen wij eventueel in de rapportage die je n.a.v. het onderzoek ontvangt. Tijdens een stralingsonderzoek kan worden getest op stralingsbelasting. Om stralingsbelasting te verwijderen uit het lichaam kan gebruik worden gemaakt van een gratis lichaamsbehandeling in onze praktijk.

Het spreekt voor zich dat naar aanleiding van het onderzoek door Stralingsvrijhuis gegeven adviezen opgevolgd dienen te worden. Indien dit niet het geval is kan geen aanspraak op de garantieregeling worden gemaakt. De maatregelen worden besproken tijdens het onderzoek en opgenomen in het verslag. Om zelf maatregelen te treffen kun je alvast de '20 Beste tips tegen straling' aanvragen.

Voorwaarden

- er heeft een volledige neutralisatie plaats gevonden als geadviseerd door de stralingsdeskundige
- de producten blijven opgesteld staan zoals bepaald door de stralingsdeskundige
- alle overige adviezen zijn opgevolgd

Let op!

"Onze producten zijn geen geneesmiddelen. Bij fysieke klachten adviseren wij je een arts te raadplegen."

Verhuisgarantie

Wat als je een neutralisatie in de woning hebt laten uitvoeren en je wilt verhuizen? Het is onnodig na een verhuizing een heel nieuw neutralisatiesysteem aan te schaffen. In de nieuwe woning kan een stralingsonderzoek uitgevoerd te worden.

Vervangingsregeling

Wanneer de omgeving verandert kan dit invloed hebben op de stralingssituatie een de al uitgevoerde neutralisatie. In dergelijke gevallen kun je tegen €75,00 een hertest laten uitvoeren.

Contactformulier

Jouw emailadres 
Naam 
Informatie 
Vul het volgende in xfbqdf Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie