Meld je aan voor de opleiding. Start 1 juli.

Zomereditie opleiding Stralingsdeskundige

Gratis: 20 Tips tegen straling!

Stuur mij de 20 Tips!
 
 
*
dit veld niet invullen s.v.p.

Language

Stralingsvrijhuis

Anjerstraat 11
1338 TN, Almere
+31(0)36-5333570
+31(0)6-23379983
info@stralingsvrijhuis.nl

Natuurlijk gezonder zonder straling

Via deze blogs wil Stralingsvrijhuis het bewustzijn over straling bij de lezer vergroten door interessante en gefundeerde berichten.

 • Home
  Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
 • Categorieën
  Categorieën Toont een lijst met categorieën van dit bericht.
 • Tags
  Tags Toont een lijst met tags die in de blog gebruikt zijn.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar favoriete blogger op deze site.
 • Inloggen
  Login Inlogformulier

De 3 beste tips om jouw WIFI volledig uit te zetten

Geplaatst door op in Straling algemeen
 • Fontgrootte: Groter Kleiner
 • Hits: 3679
 • Afdrukken

WIFI straling

analoog en digitaal signaal

De elektromagnetische straling van modems in ons huis is van de gevaarlijkste soort, namelijk HF (hoog frequent) en gepulst. Wat het erg maakt is het 'pulsen'. Het betekent dat het signaal onderbroken (een constant aan-uit-aan-uit) wordt verstuurd. Het effect van gepulste straling op onze cellen is vele malen sterker dan van de ouderwetse (analoge) sinusgolven.

Vervelende bijkomendheid is dat WIFI een pulsfrequentie heeft van rond de 10 Hz oplopend tot 25 Hz. Dit is een frequentie die overeenkomt met de frequenties van onze hersenen, de alfa en beta golven. De WIFI pulsfrequentie 'hakt´ daar behoorlijk op in.

Dan is er ook nog het effect van de elektromagnetische straling zelf die de signalen van onze hersenen in de weg zit, rode bloedcellen beinvloed en de hormonale balans verstoort. En dan hebben we het nog niet over onze celstofwisseling en immuunsysteem gehad die voortdurend onder druk staan door onze 24X7 communicatiedrift.

Alfa en beta golven - laat ze met rust

Beta Golven

De Beta Golven kenmerken zich door een frequentie van 14 Hertz (Hz.) tot ongeveer 40 Hz. Dit bereik is het meest krachtige bereik waar onze hersenen zich in kunnen bevinden want het is de staat waarin wij redeneren, besluiten nemen, werken, discussiëren en over het algemeen onze aandacht naar buiten gericht hebben.

Alfa golven

Het bereik van de alfa golven loopt van ongeveer 7 Hz. tot 14 Hz. Deze ontaan wanneer we ons ontspannen. De alfa staat is prettig voor ons. We zijn dan alert maar ook ontspannen. We kunnen efficient en beter leren en het best informatie opnemen en verwerken. In de alfa staat kunnen we onze creativiteit aanboren dat net beneden ons bewustzijn ligt.

In de alfa staat kunnen we optimaal gebruik maken van onze beide hersenhelften én kunnen we ons heel goed focussen. Binnen het alfa bereik vinden we ook de Schuman Resonatie, het electromagnetisch veld van de aarde. Bij deze frequentie komt ons systeem tot rust. Het is een frequentie die onze cellen al miljoenen jaren kennen. Deze frequentie wordt astronauten ook meegegeven wanneer ze de ruimte in gaan om ruimteziekte te voorkomen(!).

Kinderen en WIFI

In Nederland is het heel gewoon dat we draadloos internet gebruiken op scholen. Het Ipad onderwijs is erg populair. Uit het voorgaande kun je concluderen dat WIFI straling de concentratie en het leervermogen van kinderen niet ten goede komt. Kinderen zijn veel gevoeloger en kwetsbaarder voor straling dan volwassenen. Alle reden om, als het al nodig is, zuinig te zijn met het toepassen van WIFI met kinderen in de omgeving. Het is niet zo moeilijk en kostbaar om een bedraad netwerk in een computer-leslokaal aan te leggen.

Gelukkig wordt nu WIFI verboden op creches in Frankrijk en zijn lagere en middelbare scholen verplicht deze straling zo veel mogelijk te vermijden. Ik heb er al eens over geschreven in deze blog.

WIFI uit - hoe doe je dat zo goed mogelijk?

Uit voorgaande kun je afleiden waarom WIFI zo verstorend is voor ons en waarom we echt moeten proberen ons zo weinig mogelijk in WIFI straling te bewegen.

Wil je helemaal 100% van je WIFI signaal af, dan zijn er een paar addertjes onder het gras die je in de gaten moet houden. Ik heb het volgende filmpje gemaakt waar je kunt zien waar je aan moet denken.

Heb je toch nog WIFI nodig?

Er zijn omstandigheden waardoor je toch gebruk wilt of moetmaken van WIFI. Al was het maar omdat de kinderen je anders bespringen, je man niet thuis kan werken of omdat je door omstandigheden aan de keukentafel moet werken. Je doet dan een concessie; de WIFI gaat aan.

WIFI maar toch geen effecten van straling, is dat mogelijk?

Ja! Sinds kort zijn er chips van de firma Gabriel-Tech die meetbaar de straling verminderen! Kijk op onze website en zie de grafische weergave van voorbeeldmetingen die door de firma ROM zijn uitgevoerd.

Wij kunnen bij jou thuis ook degelijke metingen uitvoeren en jou op diezelfde wijze grafisch inzicht geven in de stralingssituatie voor en na neutralisatie. Neem contact met ons op voor informatie. Bekijk alvast de informatie van de chip die je op je WIFI router kunt plakken.

 

Trackback URL voor dit blogbericht
 • Elke
  Elke maandag, 15 februari 2016

  Als ik deze stappen in het filmpje volg van het uitzetten van wifi, kan ik daarna gewoon bedraad internetten met hetzelfde modem?

Laat uw reactie achter

Gast donderdag, 13 december 2018