Basisopleiding Straling

Categorie
Opleidingen en cursussen
Datum
vr 22 mrt 2019 12:00 - 18:00
Locatie
De Buitenkans - Almere

Deze opleiding tot Stralingsdeskundige is uniek in Nederland. In 5 dagen leer je alles wat je moet weten over niet-ioniserende straling (natuurlijke en elektromagnetische) en de relatie tussen straling en mens/dier/plant. In de vierde module is het thema 'werken met straling'. Dit beslaat het hele traject van de aanvraag van een klant tot en met de uiteindelijke neutralisatie en 'nazorg'.

Na afloop van deze opleiding heb je alle kennis in huis over het uitvoeren van stralingsonderzoeken en te adviseren over oplossingen. Je kent alle stralingsvormen, natuurlijke en elektromagnetische, en hebt kennis van de effecten ervan op een levend organisme. Je leert meten met meetapparatuur en wichelroedes en kunt interpreteren wat de metingen betekenen voor de betreffende omgeving en de bewoners en hoe je de effecten van straling neutraliseert. Je leert een testmethode waarmee je de werking van neutralisatiemiddelen kunt bepalen.

Deze opleiding wordt ook individueel of online verzorgd.

Inhoudelijke informatie vind je hier.

Data

22 maart Module 1

5 en 6 april Module 2 + 3 Theorie

20 april Module 2 + 3 Praktijk

4 mei Module 4

Locatie

De cursussen worden gegeven in het buurthuis van de ecologische wijk  De Buitenkans in Almere. Een prachtige, inspirerende locatie.

 buurthuis

buurthuis2

Kosten en betalen

De kosten bedragen €1100,00 inclusief BTW. Na aanmelding ontvang je een factuur. Na ontvangst van de betaling is je deelname defintief.

Aanmelden kan via de knop bovenaan deze pagina. Een email sturen mag ook. Zorg dat je adresgegevens verneld worden.

Kortingsmogelijkheden (alleen voor volledig opleidingstraject)

Schrijf je in voor 1  februari en ontvang €100,00 korting! De korting wordt automatisch berekend bij je aanmelding. De korting geldt alleen bij betaling ineens.

Andere betaalvariant gewenst? Neem contact met ons op.

 
 

Alle datums

Evenement: vr 22 mrt 2019 12:00 - 18:00
 

Powered by iCagenda